karstasta...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Heippa! Olisiko kellään vinkkejä karstan pois saamiseen? Olen laittanut ruokaöljyä ja välillä harjannut vauvaharjalla pois, mutta on todella tiukassa... Lähteekö ajan myötä itsestäänkin pois, vaikkei tekisi mitään? Kiitos jo etukäteen vastauksista!

IAH + tyttö 2kk

Kommentit (10)

Vierailija

Heips!Mä laitin meijän neidin päähän Ceridal-öljyä (saa ainakin apteekista) ja se tehosi kyllä hyvin. Annoin vaikuttaa noin reilun tunnin ennen suihkua. Suihkun jälkeen kampasin päänähkaa tiheällä kammalla ja vähän rapsuttelin. Lähti kyllä tosi hyvin mielestäni kaikki pois.

Vierailija

mä laitoin ihan vauvaöljyä. Hieroin kunnolla ja annoin vaikuttaa pari tuntia ja sitten kylpyyn pesemään. Sitten harjattiin äitiyspakkauksen harjalla pois. Hyvin lähti.

Vierailija

Karstaan on apteekissa olemassa ihan oma tuotteensa, Kélual-niminen rasva. Meidän vauvalla oli r u n s a a s t i karstaa siinä 2-3kk iässä, mutta parilla Kélual-hoitokerralla se oli jo lähes muisto vain! Hiukan karstaa tuli näiden hoitokertojen jälkeenkin, mutta sitä oli sitten jo todellakin niin vähän, että mitään ei sille enää tarvinnut tehdä.Suosittelen lämpimästi!

annelie ja lilli 8kk

Vierailija

meillä oli tytöllä kans tosi tiukassa karsta , laitettiin ceridal öljyä ja vauvaöljyä illalla, ohut myssy päähän ja aamulla karsta oli pehmeää ja sen sai pois harjalla ja kevyesti rapsuttamalla...tämä tehtii muutamana iltana ja karsta oli poissa...

Vierailija

meillä oli kanssa tiukassa..elikkä laitoimme öljyä vauvan päähän ja kylpyyn ja kylvyn jälkeen kampasin äitiyspakkauksen harjalla eestä-taakse..(ei kovaa) ja parilla kerralla ne pikkuhiljaa hävis..lisää ei ole tullut.

Vierailija

kaikkea kokeiltu, karsta tiukassa ja uutta tulee koko ajan, jos suunnilleen kaiken saakin pois niin 2 pv ja pää on taas ihan keltainen ja kovaa karstaa täynnä.... poika nyt 2kk.lisää neuvoja pliis

Vierailija

Meidän kuopuksella oli paljon paksua ja kovaa karstaa,eikä lähtenyt ees öljyllä ja harjaamalla pois. Sitten kerran vauvan ollessa isin sylissä huomattiin,että kun mies hieroi leukaansa vauvan päähän,karsta tarttui parransänkeen kiinni.Siis vauva oli selin isin rintaa vasten ja tietenkään ei iskä kovaa hieronut,vaan kyhnytti leuallaan päätä.Tästä vauvakin tykkäs kovasti..:)

Vierailija

Pesitkö tuon pois ihan pelkällä vedellä vai ohjeissa mainittavalla shampoolla? Itselläni on tuossa Kelual-tuubi odottamassa:)T. Je_Ni & Lassi 4kk

Vierailija

Meillä lähti pois semmosella " karstakammalla" (ihan meidän oma nimitys sille :)). Laitettiin siis päähän ihan vauvaöljyä ja annettiin vaikuttaa jotain tunnin verran. Ja sit kammattiin vaan sillä kammalla pois. Eli Stockalla on semmonen paketti myynnissä, jossa on vauvaharja ja sit semmonen tihee kampa, jonka jokatoisen piikin päässä on semmonen pallo. Tosi hyvin selitetty :) Mutta se kampa on todettu kyllä hyväks karstan hävittämisessä, en sit tiedä toimiiko ihan tavallinenki tihee kampa ihan yhtä hyvin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat