Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Arvatkaapa paljonko valokuvaamo laskuttaa lapsikuvauksesta!

Vierailija

Kävimme juuri Helsingissä valokuvaamossa. Lapsikuvauksen hinta, joka sisältää kolme mustavalkokuvaa kansiossa, oli 170 euroa. Kolmesta valokuvasta!!Lisätilaukset kuvista sitten linjassa eli a 18 e / kpl.En sanonut tiskillä mitään kun hän ilmoitti hinnan, koska olin niin tyrmistynyt. En siis vielä ostanut mitään, vaan kävimme vasta otattamassa kuvat. Viikon sisällä pitäisi koevedosten valmistua.Tarvitseeko minun maksaa jos en otakaan sitä kolmen sarjaa? Hinnat eivät olleet missään esillä, joskaan en niitä ennen kuvausta kysynytkään.

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

ja kaksi ihmistä töissä eli kuvaaja ja avustaja. Kuvaamo on laatukuvaamon maineessa. Sama varmaan sullakin + Helsingin hinnat. Odota kun kuvat valmistuvat, ovat varmaan huippuja, kuten meilläkin! Ai niin, meillä lisäkuvat 25 e/kpl, eli aika kalliita, sullahan oli se halvempia?

Vierailija

mutta niin on kyllä työn jäljessäkin. Itsekin olemme maksaneet ihan vastaavia summia lapsikuvista, kyseessä kylläkin maineikas, kilpailujakin voittanut

valokuvaaja.

Vierailija

Kuvausaika n. 1 tunti, kuvia otettiin reilusti yli 100, joista koevedoksiksi jotain 40 kpl 1-v. veljestä ja sisaruskuvista varmaan parikymmentä. Kuvaus, koevedokset ja yksi 15x20 cm kuva 110e + sisaruskuvaus 50e. (Ei haluttukaan teettää mitään kolmen kuvan kansioita, kun teetetään sitten yksittäisiä kuvasuurennoksia, näitä kansiosysteemejäkin toki oli valikoimassa). Kuvattiin eri värisillä taustoilla, eri tilanteissa, eri "apuvälineillä", mm. puisen auton kyydissä, keinulampaan selässä, puisilla portailla, korkealla tuolilla, puisesta laatikossa kurkistamassa jne. , osassa kuvissa mukana mm. nalle, pajupallo, puuauto jne. Eli aika paljon valinnanvaraa sitten kuvissakin. Kuvat erittäin hyviä, ainoa vaikeus onkin siinä valinnassa...

Vierailija

3 kuvaa 77e ja lisäkuvat muistaakseni 13e/kpl. Oikein hyvä kuvaamo. Kaksi ihmistä oli kuvauksen ajan toinen otti kuvia ja toinen pelleili siellä edessä. Toki kuvaajakin siellä höpötteli. Tunti oli kuvausaikaa.

Hääkuvaan ollaan menossa samaan paikkaan.

Vierailija

Lainaus:

arvatkaapa olemmeko vielä saaneet kuvia tästä liikkeestä! Emme! Vastahan kuvauksesta ( tai oikeastaan tilauksesta) on kaksi kuukautta! Koko ajan selityksiä siitä miksi kuvat ovat myöhässä. Ei voitu rehdisti pahoitella.Lisäksi todella töykeä ja ylimielinen palvelu. Kerronpa nyt liikkeen nimenkin: Studio Eira Siltasaarenkadulla KaisaniemessäEnpä mene enää toista kertaa.

Vierailija

Kävimme Lahdessa kuvassa, ja saimme kuvauksen + 5 kuvan (12x15) kansion hintaan 50 e. Emme ottaneet vedoksia, vaan suoraan tuon sarjan. Vedosten kanssa olisi ollut muistaakseni 65 e. Samankokoiset lisäkuvat maksoivat 8,5 e/kpl.

Vierailija

meidän pikkupaikkakunnalla 35 kpl koevedoksia + kolme kuvaa yht. 48 euroa. Ei kuvaajien koulutuksessa hirveesti ole eroja, kuvatkin kehitetään monesti samassa paikassa.

Tietty Helsingissä vuokrat yms. eri tasoa.

Vierailija

Hinta pitää ymmärtää selvittää etukäteen ja joku todella viitseliäs jopa vertailee hintoja! Valokuvaamoiden lapsikuvausten hinnoissa on suuriakin eroja, joten ei voi olettaa kuvauksen maksavan tietyn verran. Myönnettäköön, että kyseinen kuvaamo tosin vaikuttaa hinnakkaalta... Kuvaaja on työnsä tehnyt ja sinä maksat - ellei kuvauksen tulos ole jotenkin poikkeuksellisen huono.

Vierailija

tuota 170 euroa, tottakai valokuvaaja laskee myös työllensä hinnan.Olisit kysynyt ennen kuvausta kuvauksen hintaa, myöhäistä sitä nyt on parkua.

Vierailija

Satsi maksoi helmikuussa muistaakseni 120 euroa, 1v-kuvat siis. Sisälsi: kansion, jossa oli neljä kuvaa. Koekuvat, siis kaikki koekuvat. Tämä kyllä tuli selväksi jo tilausta tehdessä.

Sitten ne kiitoskortit tilasin erikseen, muistaakseni jotain 5 eur kpl, ja vielä tilasin lisää niitä isompia kuvia mummoille ja kummeille eli kaikkiaan meni meiltä kyllä yli 200 euroa kuvaamoon, mutta kyllä sitten saatiin niitä kuviakin iso kasa!

Vierailija

Meillä vauvakuvaus 185e joka sis. tunnin kuvausajan, noin 100 kuvaa käsiteltynä, kuvien kopiointi (siis kaikkien 100 kuvan) CD:lle ja asiakas saa teettää kuvat missä haluaa. Eli tyyliin 10 senttiä kuva.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat