Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oletteko tilanneet rattaita ulkomailta?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Pikkulinnut kertoivat, että esim. Saksasta saisi tilattua edullisesti vaunuja/rattaita. Pitääköhän tieto paikkansa?Tarvittais neidille keväällä rattaat ja opiskelijana euronkin säästö on pop :)

Kommentit (7)

Vierailija

Hartanin vaunut tuolta samasta paikasta kuin [b]mimaka[/b]. Säästöä vähän vajaa 200e, paljon kivemmat värisävyt :), toimitus kotiovelle ja ei mitään ongelmia!

Vierailija

Tilasimme viime kesänä Saksasta vaunut ja hienosti meni. Oman kokemuksen perusteella voin suositella seuraavaa kauppapaikkaa:http://www.babyparadies-shop.de/store/index.phpEn tehnyt tilausta heti, vaan olin ensin sähköpostitse yhteyksissä. Saimme juuri mitä tilasimme ja kotiovelle toimitettuna. Taisimme säästää silloin reilut 150 ¿. Toimitusajaksi taisivat lupailla noin 8vk, mutta meille tuli kiire ja sain nipistettyä toimitusajasta pari viikkoa ja saimme vaunut muistaakseni kuudessa viikossa, kun kauniisti pyysin.Myyvät ainakin Teutonian, Gessleinin ja Hartanin vaunuja.

Vierailija

PIngPongilla hyvä englanninkielinen palvelu, mutta VAROITUS: toimitus voi kestää kauemmin kuin lupaavat. Vaunujen tulemiseen kannattaa varata 2kk, rattaat saimme nopeammin.Tilasimme Teutonia Spirit S3:set kasalla lisävarusteita ja maksoimme 600 euroa, kotiovelle toimitettuna. Sama paketti Suomesta olisi maksanut reilut 800 euroa.Sitten tilasimme Teutonia Solanot, Suomessa hintaa n. 240 euroa, Saksasta kotiovelle tuotuna 170 euroa.Vierailija

... ja hyvin meni, vaunut tuotiin viime keväänä kotiovelle samaan hintaan eli Gesleinien Trend-vaunut tuli hienosti perille. Hintaa tuli kaikkiaan 518 euroa (Paikallisessa lastentarvikeliikkeessä oli hintaa vuosi sitten 750 ja niukalti kuoseja) jossa on 39,90 postikuluja. Hieman vaatii saksan taitoa penkoa www-sivuja, soitin firmaan varmuuden vuoksi, mikä oli tosin täysin turhaa. Värimalleja ei tarvi myöskään karsia vaan kaikki on käytössä. Hyvissä ajoin kannattaa olla silti liikkeessä, toimitusaika oli 6 viikkoa, tulivat tosin hieman luvattua nopeammin.Googleta Firman kotisivut: baby-online-shop, paikkakunta Ahrweiler.Vierailija

Eivät hoida oikein asianmukaisesti noita takuukorjauksia. Ja suomalaiset jälleenmyyjät taas eivät puutu saksasta tilattujen korjauksiin. Hinnassa tulee säästöä mutta korjaukset saattavatkin sitten maksaa.Tuo bellabambina taas trokaa käytettyjä saksalaisia vaunuja ja ainakaan sivuilla lukevat takuuehdot eivät täytä suomen kuluttajalainsuojan vaatimuksia.

Uusimmat

Suosituimmat