Muita, jonka vanhemmat eivät ole olleet mielissään vauvauutisesta?

Vierailija

Täällä yksi. Kerroin asian puhelimessa ja sieltä tuli sellainen saarna, että ei mitään rajaa. Löin luurin korvaan.

Asiat on sittemmin puhuttu ja nyt vauvaa odotetaan sielläkin innolla, mutta alkureaktio oli kaikkea muuta kuin iloitsemista.

Kuulin tässä hämmästyksekseni, että erään tuttavan tuttavan vauvauutinen oli ollut hänen vanhemmilleen tosi järkytys, eivätkä välit ole vielä vauvan syntymänkään jälkeen kunnossa.

Aina kun täältäkin lukee juttuja, joissa kerrotaan kuinka omat vanhemmat iloitsivat vauvauutisista, niin tuli vaan mieleeni, että varmasti on kyllä olemassa niitäkin perheitä, joissa aikuisen lapsen vauvauutista ei ole otettu vastaan riemulla.

Niin, täällä ikää hyvän matkan yli 30v. Omistusasunto, autot ja vakityöt, vakituinen pitkäaikainen parisuhde, mutta silti, vauvauutinen tuli vanhemmille kauhistuksena.

Onko muita ???

Kommentit (4)

Vierailija

näyttää ultrakuvaa 13-viikkoisesta tulokkaasta.Tiesin tosin että minusta tulee yh, mutta perusasiat olivat kyllä ihan kohtalaisessa kunnossa ja ikääkin 26.Isäni oli vain ja ainoastaan innoissaan.En tiedä vaikuttiko asiaan se että vanhempani olivat eronneet ja luonnollisestikin me silloin alaikäiset lapset jäätiin äidille. Pelkäsikö äitimuori että alan purkamaan lapsia säännölliseen tahtiin, ja hän joutuisi lapsenvahdiksi.Vähän erilaista vastaanottoa kuitenkin odotin...Nyt 4-vuotias on mumminsa silmäterä, samoin toistenkin isovanhempiensa.Vierailija

oli kaikille yllätys, että olen raskaana. Kukaan ei sanonut, että joo, äitisi kertoikin jo. Kaikki taas ihmettelivät, että eipäs äitisi ole sanonut mitään, vaikka on nähty!

Myös sukulaiset ovat olleet yllättyneitä, kun olen kertonut heille vauvauutisen, vaikka he ovat jutelleet tässä kuukausien saatossa äitini kanssa puhelimessa pitkät tovit. Äiti vain ei ole halunnut kertoa vauvasta.

Hän on hieman uskonnollinen ja kai häpeää sitä, ettemme ole naimisissa (vielä).

Mieheni äiti taas on kertonut vauvasta kaikille mahdollisille tutuilleen ja työkavereilleen.ap

Vierailija

...eivät osaa suhtautua luontevasti.Esikoisesta äiti kommentoi, että miksi jo nyt (olin 24 v ja juuri valmistunut ammattiin, miehellä 26v oli vakityö).Tokasta sanottiin, että miksi jo nyt. Lapsille tuli ikäeroa kaksi vuotta.Kolmannesta tuli ehkä paras (tai pahin, miten sen ottaa) kommentti: kuinka te nyt tollain...että vahinkokin tulee. Kyseessä siis kovasti toivottu iltatähti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat