Onko määräaikaisissa tuottotileissä järkeä?

Vierailija

Omalla tilillä makaa 3500e eli kannattaisiko se laittaa tuollaiselle määräaikaiselle tuottotilille?

Kommentit (10)

Vierailija

-Määräaikainen sopii hyvin jos tiedät, kuinka kauan voit sijoittaa rahojasi.

-Jos et tiedät, merkitse lyhyen koron rahastoa.

-Jos ei ole väliä, osta osakkeita (Ei osakerahastoja).

Vierailija

Sitä tarkoitin että jos ei ole väliä että kuinka kauan rahat on kiinni osakkeissa.Osakerahastoissa on aina se tylsä puoli että kuluja on joka tapauksessa mennen tullen.

Vierailija

mutta ongelma on siinä, että kaikkien osakkeiden kanssa " oikeaa hetkeä" ei koskaan tule ja monien kanssa siihen menee kauan. Siksi tarvitaan hajautusta, jotta ei niin todennäköisesti tule pelkkää tapiota...

Vierailija

Osakekaupan ja uhkapelin ero on se, että osakkeella harvemmin tarvitsee ns. pyyhkiä läpeensä. Yleensä sille jää joku arvo. Uhkapelissä panos menee sileän tien jos veto ei osu. Että siinä mielessä onneton vertaus.Jos ei kiinnosta yhtään aktiivisemmin sijoittaa, niin ainahan voi panna rahat S-tilille. Se on yksi viime vuosien riskittömimpiä sijoituskohteita.

Vierailija

rajoituksena on että vain 2 nostoa vuodessa on ilmaisia, muista tapahtumista täytyy maksaa erikseen (paitsi talletuksista). Sampon Varatili, korko n. 2,5%. Käyttötilin korkohan on lähes nolla.

Vierailija

Minun mielestäni 3500 on liian pieni summa sijoitettavaksi suoraan osakkeisiin, kunnollinen hajautus tulee liian kalliiksi. Osakerahastolla saa hyvän hajautuksen edullisesti, etenkin jos valitset indeksirahaston.

Vierailija

Jos ihminen kysyy että voiko sijoittaa säästämänsä 3500 määräaikaistilille, niin summa ja kysymys jo kertoo sen, että sijoituskokemusta ei ole kovinkaan paljon. On melkein rikollista kehottaa sellaista henkilöä sijoittamaan osakkeisiin. On hyvin epätodennäköistä, että sijoitus onnistuisi, kun se on vaikeaa niillekin jotak seuraavat talouselämää säännöllisesti.

Että ole kuule porvoo72 vaan hiljaa, lyhytkorkorahasto on ap:lle ihan hyvä vaihtoehto.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat