Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Palautusjuomaa synnytyksen jälkeen?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei!

Onkos kellekään tullut mieleen hörpätä urheilusuorituksesta palautumiseen tarkoitettua energiapommi/palautusjuomaan synnytyksen jälkeen / sen aikana?Mulla ei ole asiasta kokemusta (enkä ole ko. juomien tuoteselosteita lukenut - tohtisiko juodakaan), mutta tuli vain mieleeni, että synnytys päihittää melko monta urheilusuoritusta ja moinen palautusjuoma voisi tehdä terää. En siis todellakaan tarkoita mitään Red Bull tai Battery -energiajuomia, vaan niitä semmoisia pillimehun näköisiä mansikan/suklaan/vaniljan -makuisia palautusjuoman nimellä kulkevia, joita olen nähnyt urheiluosastoilla ja -kaupoissa.Vaikka toisaalta - kyllä sitä virtaa kummasti jostain tulee synnytyksen jälkeen ilman extrajuomiakin..! Tuli vaan mieleen tämmöinenkin juttu, kun toisessa ketjussa keskustellaan, mitä ottaa mukaan sairaalaan.

:) ONNANNAA 38+4, tositoimia odotellessa

Kommentit (2)

Vierailija

ja kätilö ihan oma-aloitteisesti toi Kätilöopistolla mull ejuuri tuollaista Nutri-Drinkiä synnytyksen aikana. Että ainakin Kättärillä talo tarjoaa.

Vierailija

meillä mies on erikoistunu noihin palautus mömmöihin ym. en ajatellu sen mömmöjä ottaa vaan hakee varastoon jotain juomaa mitä ei tartte sekotella mihinkään, vaan on valmis nautittavaks..

Jos kotoa lähtö tulee niin tempasen herbalifen energia tankkauksen.

Uusimmat

Suosituimmat