G: yli 3-v. lasten vanhemmille

Vierailija

Mikä oli hauskin juttu, mitä teitte hänen kanssaan sinä kesänä, kun hän oli 3-v.?Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Nuo kaikki edellä mainitutkin olivat elämyksiä, mutta ratsastaminen ykkösjuttu. Muutenkin eläinjutut oli parhaita, esim. kotieläintila, jossa sai silittää eläimiä.

Vierailija

tietä pitkin kohti sitä sinistä muumitaloa, ja tyttö oli NIIN tohkeissaan, osoitteli kioskeja ja roskiksiakin, että onko tuo nyt se muumitalo.Ja kun se sitten huomasi sen sinisen talon edessä päin ja sille valkeni, että se tosiaan on ihan " oikean" näköinen ja kokoinen Muumitalo. Ja pihalla on MUUMEJA...ME ei kyllä miehen kanssa ainakaan sitä unohdeta, se haltioituminen oli niin liikuttavaa!

Vierailija

Tosin vähempikin meillä riittää. Puistoon eväät mukaan, vesivärimaalausta ulkona, yms. on yhtä kivaa kuin maksettu hupi. Käsitykseni mukaan se että annan 100% aikani enkä tee kotitöitä, niin riittää saamaan muksuni onnesta kippuralle. Vaan pitää ne pyykitkin välillä pestä :)

Vierailija

ollut minnekkään kiire vaan köllittiin ja seurusteltiin lasten kanssa ihan rauhassa.Toinen mikä jäi 3v:lle mieleen oli kun sai silittää marsua ja kania. Muistelee niitä vieläkin kuinka pehmeä oli turkki ja miten kanin viikset kutittivat.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat