Pillereiden aikana raskaaksi? Mitä haittaa voi olla vauvalle?

Vierailija

Huomasin, että olen unohtanut pillerin kierron toisella viikolla, joten kai jonkinlainen pieni mahdollisuus on, että voisin olla raskaana...Olen syönyt pillereitä sen jälkeenkin, mutta nyt pähkäilen, että pitäisikö ne jättää kunnes varmistun etten ole raskaana.Onko jollain kokemuksia tästä? Näyttikö raskautesti tuloksen normaalisti? Millaista haittaa vauvalle voi olla pillereiden hormoneista?

Kommentit (2)

Vierailija

nostelen vielä, jos sattuisi muilla olemaan kokemuksia.päätin jo jatkaa pillereiden ottamista mahd testiin asti, sen perusteella mitä netistä löysin.vielä jäi epäselväksi se, voiko pillerit vaikuttaa testitulokseen... tieetääkö joku?

Vierailija

...mutta serkun vaimo söi pillereitä useamman kuukauden (ainakin 2-3) tietämättä raskaudestaan (kuukautiset tulivat jonkinnäköisinä). Söi samalla jotain hormonilääkkeitä, kun hormonitasapaino oli sekaisin edellisen raskauden jäljiltä. Lääkkeiden piti sopia yhteen, mutta hups heijaa, lääkitys kumosikin ehkäisyn. Kävivät sitten kaikki mahdolliset tutkimukset ja vauvasta ei löytynyt vikaa - ja terve sitten olikin syntyessään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat