Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Euroviisut - Suomi palaa totutulle tasolleen

Vierailija

En oo seurannut euroviisuja mutta nyt vilkaisin kaikki ylen sivuilta. Näyttää siltä että ollaan palaamassa ihan perinteiseen finland zero points meininkiin. Ihan nollabiisejä kaikki. Jani ja Jetsettersissä vois olla jotain, mutta se on melkeen ku Poutahaukkojen paha vaanii ja se on niin paljon parempi.Ei yhtään riittävää ylilyöntiä tai riittävän hyvää. Noloja kaikki.

Kommentit (14)

Vierailija

Olen kyllä aina tiennyt että suomalaisilla on surkee musamaku mutta..En enää yhtään ihmettele miksei suomalaiset ole menestyneet euroviisuissa.

Vierailija

ja tunsin syvää myötähäpeää niiden ihmisten puolesta.... Jos joku niistä pääsee edustamaan Suomea, niin en tiedä uskallanko enää tunnustaa olevani suomalainen ;)

Vierailija

Paha vaanii:

http: //www .youtube. com/watch?v=zIfTJI72txkja Jetsettersien Musta morsiamen:http: //www. youtube. com/watch?v=5S9CtFaszL8Kuulostaa todellakin samlta. Toisaalta Euroviisuissahan voi olla melkein plagiaatti. Se on vähän niinkuin idea siellä.

Vierailija

Vielä siinä vaiheessa ehkä nauratti kun se ihme 80-luvun rokkipoppoo heilu siellä lavalla, mutta kun se laura ilmesty siihen lavalle kiekumaan se knalli päässä niin kyllä meinas itku päästä.eieieieiei ei näin suomi...

Vierailija

laura voutilainen esitti wanna-be madonnaa. Järkyttävää ja säälittävää. Nolotti. Toivottavasti esitys kappale ei päässyt jatkoon ja toivon todella, että muut viisuehdokkaat ovat edes hitusen parempia. Viime vuoden lordi-voitto ei näemmä opettanut mitään - ainakaan niille, jotka valitsivat tämän vuoden esittäjät

Uusimmat

Suosituimmat