G: erilaiset raskaudet? kumpi aina tullut

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Galluppia pukkaa:

Onko teillä ollut jopa täysin erilaiset raskaudet? Eli onko raskautenne eronneet toisistaan? paljonkin? Millä lailla; oireet, oireettomuus, mieliteot, tuntemukset jne.?

Ja kumpi on tullut?

Itse vatsaan heti alkuun niin päästään vauhtiin =)

Eli näin meillä:

Ensimmäisestä raskaudesta viikoilla 4-6 vahva poika olo ja sitten tämä tunne loppui kuin seinään! =)

Haju- ja makuaisti olivat erittäin herkät. Miehekkäät ruuat kuten makkarakastike ja kebab olivat mieliruokaa! Jauheliha tosin öklötti. Mutta kuitenkin applesiinimehu ja hedelmät olivat ihan must! Karrki ei tehny erityisesti mieli, mutta saatoin kuitenkin syödä dilloin tällöin. Pahoinvointia esiintyi viikoilla 8-9 ja 13-15 muutamia päivinä, useinmiten illalla. Mutta siis kovasta pahoinvoinnista en kärsinyt lainkaan.

Ja poikahan se sieltä tuli! =)Nyt tässä raskaudessa (rv 9) mitään " kumpi tulossa" tunnetta ei ole ollut. Pahoinvointia on riittänyt, jopa välillä niin rajusti ettei mitään jakoja! Mehut, hedelmät ja kaikki " raikas" maistuvat. Lämmin ruoka ei ole niinkään maistunut mutta viikoilla 4-6 pitsaa ja kebabbia kului. Välillä tosin joku kinkku piirakka tai muu hyvä suolainen ruoka menee. Leivokset maistuvat myös, näistä en yleensä muutoin piittaa (jonkin verran tekee siis mieli nyt, ei kuitenkaan edes viikoittain) Karkkia/suklaata ei tee mieli, ja näitä yleensä tykkään syödä silloin tällöin. Niin ja ruisleipä tekee välillä hyvää! Tosin vielä viikko sitten pelkkä vaalea leipä maistui, ja nyt taas ruisleipä. Yleensä syön lähinnä ruisleipää.

Saas nähdä nyt sitten kumpi tulossa. Toivotaan että loppuun asti mennään! Välillä kovasti miettinyt että tyttökö nyt vuorostaan tulossa kun näin erilainen raskaus, mutta mitään erityistä tyttö oloa ei kuitenkaan ole.

Kommentit (6)

Vierailija

ensimmäisen raskauden aikana olo aivan mahtava kokoajan, ei pahoinvointia,ei turvotusta, mielitekona nuudelit ja kebab. oli poika olo. ja ultrassa selvisi ,että poika tulossa ja tulikin.toinen raskaus alkoi samoin ei pahaa oloa, mutta trvotusta ja väsymystä riitti ja riitti, todettiinkin kilpirauhasen vajaatoiminta.tyttöä toivottiin, mutta itellä oli poika olo ja poikahan sieltä tulikin.nyt kolmas raskaus alkoi jatkuvalla pahallaololla, mikään ruoka ei maistunut. ainut mitä söin oli marjat ja viili. ja toiveina tietenkin tyttö poikien jatkoksi.. olo oli nyt ihan erilainen, mutta en silti tuntenut mitään tyttö tai poikaoloa.rakenne ultrassa kysyttiin asiaa.. jaaha pippeli näkyy olevan. että se siitä erilaisista raskauksista... onneksi tiedetään odottaa taas poikaa niin ei tule liikaa unelmoitua prinsessasta. nyt haluais jo halata uutta tulokasta tähän jääkiekko perheeseen.

Vierailija

tosi helppo raskaus. Tyttö tuli.Seuraavassa voin pahoin läpi raskauden 24/7 ja koko ajan teki mieli karkkia ja limua ja niitä kuluikin. Ruokaa ei tehnyt mieli yhtään. Ei juuri väsyttänyt. Poika tuli.Kolmas oli samanlainen raskaus kuin toinen ja poika tuli.Nyt neljäs menossa ja samanmoinen kuin ensimmäinen joten tässä odottelen rakenneultraa että onkos siellä nyt sitten taas tyttö. Toisaalta taas on ihan poika oli kuitenkin.aliisa rv 13+0

Vierailija

Ja sekä tyttöjä että poikia tullut.Ehkä ihan pieniä eroavaisuuksia.

kakkosesta olen voinut eniten pahoin.En oksentanut mutten voinut syödä ja laihduin alkuun paljon.Tuli tyttö.

Kolmannesta taas väsymys oli (muistaakseni)rankin=tyttö

Nyt kuudennesta ollut vuoto ongelmia alussa.Mutta siis kaiken kaikkiaan vaikka sarja on t,t,t,p,p,?,

Niin hyvin samanlaiset on ollut odotukset.

Vierailija

ensimmäisestä oli vähän vuotoa rv8 ja sitten alkoi siitä viikon pahoinvointi, joka aamu oksensin sen viikon ajan yhden kerran ennen töihin lähtöä. oli muuten jotenkin poika olo koko ajan. Sitten se helpotti siis pahoinvointi, ja alkoi tulla kuvioon hajujen ärsytystä. Jauheliha ja makkara haisi aivan kamalalta, niitä ei voinut meillä paistaa ollenkaan, tuli ihan hirveä olo siitä. puoleen väliin asti raskautta en voinut niitä syödä.sitte tuli rakenne ultraan meno ja minusta tuntui että tämä on tyttö. tosi voimakas tunne oli vain. sitten mies kysyi ultrassa että kumpi se on ja tyttöhän se oli.nyt on sitten toinen raskaus menossa. alussa oli kova väsymys ja puolitoista viikkoa teki pahaa aamusta iltaan (rv8-9) sitten se on helpottanut. makkara on tässäkin raskaudessa ihan sietämätöntä,metvursti eniten. rakenne ultraan menoa odotellaan muutaman viikon päästä. tuntuu että nyt on poika tulossa mutta saa nähä muuttuuko tuntemukset kun ultra aika lähestyy :)

Vierailija

esikoisesta ei ollut rinnat arat kuin vasta myöhemmässä vaiheessa, silloinkin vain muutaman kerran. Tässä raskaudessa rinnat ovat olleet arat n. rv 5 alkaen, nyt pikku hiljaa arkuus tuntuu häviävän...

Vierailija

ja kaikki olleet erilaisia. 2 todistettavasti tyttöjä ja kolmaskin ultran mukaan tyttö, joten mulla ei ainakaan raskauksien erilaisuuksista voi päätellä mitään.AIHA ja Nea rv 24+6

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat