D&J, Du och Jag Vaatekerho???

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tulipa tänään tuon kerhon tarjouskirje sitten kotiin! Onkos kellään kokemukseia kyseistä kerhosta??? Hyviä/huonoja kokemuksia vastaanotetaan. Onko koot suht samaan mittaa kun Suomessa? Onko helppo perua tai palauttaa tai lopettaa kerho? Kannattaako tilata!?!?

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Mä kuuluin kerhoon esikoisesta ja nyt sitten tämän kolmannen lapsen kanssakin liityin. Olen tykännyt tosi paljon vaatteista. Kaikki on ollut hyvänlaatuisia ja kestäviä.Kerhosta tulee siis kuukausittain kirje, jossa kerrotaan mielestäni hyvinkin tarkasti seuraavan paketin sisällöstä. Monesti osaan jo kuvailun perusteella joko perua(kätevästi nykyään netissä) tai tilata paketin. Toisinaan sitten annan paketin tulla kotiin nähtäväksi ja teen sitten päätöksen. Itse en ole kokenut ongelmaksi palauttaa pakettia, jos vaatteet ei miellytäkkään.Mutta nämähän on mielipide asioita. Itse mielummin puen lapsilleni sellaisia vaatteita, joita on vähän harvemmalla.

Vierailija


Vai tilaisitko itselle jos esim. henkkamaukan kuvasto ei sisältäisi ainoatakaan kuvaa? Lukis vaan, että rasti ruutuun otatko v.pun vai v.sin...Voivat tietysti olla laadukkaita mutta en kyllä vaivautuis.....

Vierailija

..kerran tuli tytön paketti vaikka pojan kanssa kerhoon liityin, kerran oli kyseiset vaatteet loppuneet ja lähettivät toisen setin tilalle jota oli myyty noin vuosi sitten kerhopakettina (=jotain jämiä siis).

Muutenkin huomasin että kaikki eivät saa samaan pakettia, vaan myöhemmin kerhoon liittyneille kaupattiin uutena kerhopakettina settiä jonka vanhat kerholaiset olivat saaneet aikoja sitten...eihän siinä mitään, mutta kun markkinoidaan tyyliin " uusi raikas setti juuri tämän hetken kuumimmissa väreissä ja tämän kevään muotileikkauksin" tms..niin periaatteesta alkoi jo ärsyttämään koko kerhon toiminta.

Ja kuvia paketista ei tosiaan näe ennakkoon, kirjeessä kuvaillaan vaatteet kauniisti ja houkuttelevasti, mutta kuvia ei siis näe. Mielestäni vaatteet ei muutenkaan mitään erikoisia tai erityisen hyvä laatuisia, ihan perusvaatetta jota saa halvemmalla vaikka sitten h&m:ltä tai anttilasta..

Vierailija

että katso kuvat nettisivuilta ja oli nettiosoite...Siitä on kyllä aikaa, kun tyttö täytti nyt vuoden. Ehkä uusissa kirjeissä sitä ei sanota?

Vierailija

andoliniska ja Ida-Antonia.Ei ole meille tarkoitettu tuo kerho. Näin vähän ajattelinkin, mutta kommenttinne vahvistivat ajatukseni. :)frilla

Vierailija

Mann@:

Lainaus:


Etenkin tytölle tulleisiin asuihin olen ollut aivan ihastunut, varsinkin tämä viimeisin (limet pitsilegginsit ja kukallinen kietaisutunika)oli todellakin suloinen!
Minkä kokoisen paketin tyttösi sai? Meille tuli 110cm paketti, jossa oli turkoosit trikoohousut ja turkoosi-pinkki tunika (joka oli jo hiukan hmm... arveluttavan värinen). Teidän pakettinne kuulostaa nätimmältä.Viime aikoina vaatteissa on vain ollut niitä typeriä tekstiprinttejä kuin kaupankin vaatteissa usein on, esim. " Cheerleader" tms. Uusimman paketin mukana tullut seuraavasta paketista oli muuten ihan lupaava, mutta silmiin pisti että pienille paidassa on nallepainatus, isommille joku " college-painatus" . 3-vuotiaani olisi kyllä vielä erittäin tyytyväinen siihen nalleen, ja jos paidassa todella lukee " college" (tai mitä se college-painatus nyt tarkoittaakaan), niin palautan vaatteet saman tien. Ehkä D&J:ssä ajatellaan että kolmevuotiaat eivät enää voi pukeutua lapsekkaisiin vaatteisiin, mikä ei todellakaan ole totta! Itse ostan aina kaupasta jos löydän söpöjä, pikkutyttömäisiä vaatteita yli 100-senttisenä, teinivaatteita ei vielä tarvita.D&J:n vaatteet ovat aika reilua kokoa, mikä on ihan kiva niin ehtii käyttää niitä pidempään. Noita 110-senttisiä on meille tullut jo muutama kuukausi, ja nyt ne alkavat olla sopivia (pituutta ehkä 104 cm). Mutta jos vaatteet nyt muuttuvat " isojen lasten" vaatteiksi, taidan erota kerhosta

Vierailija


Eikä varsinkaan sanottu, että vaatteet olisi samoja jotka nettisivuilla on... vasi oliko siellä mitään mainintaa nettisivuista?Kuten sanottu, eniten ärsyttää eettisesti epäilyttävä mainonta johon sitten yleensä hurahtaa vanhukset, nuoriso tai jonkun sortin vähäjauhoiset....

Vierailija

Te, joilla on jo kokemusta kerhosta, niin kertokaapa näkyykö sivuilla kuvat jokaisesta paketista aina etukäteen. Esim. niillä sivuilla, joille pääsee vain asiakasnumerolla kirjautuneena.Niin, ja lisäkysymys vielä. Onko vaatteet aina samaa tyyliä kuin vauvapaketissa, eli collegepaitoja ja -housuja? Trikoopaidat ja -bodyt on ihan ok, mutta collegevaatteita meillä ei käytetä ainakaan vauvalla.t. frilla

Vierailija

Nettisivuilla on kuva ainoastaan tutustumispaketista eikä asiakastunnuksella kirjautuessakaan näe seuraavan paketin sisältöä.Silloin tällöin kerhosta tulee kyllä collegeasujakin, mutta useasti jotain muutakin. Esim. kauluspaita+farkut, fleecetakki+lakki,tytöille paljon hameita/liivareita.

Vierailija

Herkkupupu:

[quote]


Minkä kokoisen paketin tyttösi sai? Meille tuli 110cm paketti, jossa oli turkoosit trikoohousut ja turkoosi-pinkki tunika (joka oli jo hiukan hmm... arveluttavan värinen). Teidän pakettinne kuulostaa nätimmältä.Eli meille tuli tyttöjen paketti koossa 74/80 ja siinä oli tosiaan nätit värit, ehken minäkään niin olisi turkoosista välittänyt... tosin joku aika sitten tuli tytölle turkoosit housut joissa oli hamonen päällä sekä ruskea-turkoosikukallinen paita ja ne ovat kyllä olleet kovassa käytössä =)Vierailija


Liityin pojan ollessa vauva (nyt 4v.) ja aloituspaketti oli mielestäni todella hyvä ja edullinen n. 6 e kpl. Vaatteet olivat nättejä ja todella hyvälaatuisia (ei mennyt pestessä nukkaiseksi ja värit säilyivät). Muutaman paketin tilasin jatkossa mutta yleensä paketti sisälsi vain kaksi vaatetta joten niille tuli sitten jo n. 12,5 e hinta ja aina ei ihan mallit miellyttäneet. Erosimme kerhosta, joka kävi vaivattomasti kirjeellä. Nythän ovat uudistaneet kerhoa nettisivuilla ja sieltä näkee ainakin tuon aloituspaketin, en tiedä sitten näkeekö muita paketteja. Tytölle tuli tänään kirje kotia, jossa aloituspakettia tarjottiin. Meinasin kyllä sen tilata, näyttivät netissä ihan kivoilta. Koot ovat minusta reiluhkoja, ei ainakaan mitään nafteja. Palautukset sujuneet vaivattomasti, olen kyllä aina ottanut varuiksi kuitin postista jos sattuu jotain käymään. Meidän kokemus kerhosta siis hyvä :)

Vierailija

Mulla on 5 lasta ja kaikki ovat jossain vaiheessa kuuluneet tohon kerhoon.Tällä hetkellä kuuluu 3 lasta.

Vaatteet ovat tosi laadukkaita ja osa ainakin vähän reiluakin kokoa.

Useimpina kuukausina vaatteet ovat tosi nättejä.Varsinkin tämän kuun tytön ihana keväinen setti.

Palautusoikeus on.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat