KÄÄK!! Tytölle kevättakki?!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Auttakaa hyvät vaatefriikit!! En tiedä onko minulla aivan mahdoton toive, kun koitan löytää tytölle kevättakkia?!116 cm takki olisi ostettavana, ei tarvitse olla kosteussuojattu. Mutta sitten siihen vaikeampaan osuuteen.. eli EI PUNAISTA, VAALEANPUNAISTA TAI PINKKIÄ!! Mieluiten keltainen, turkoosi, lime, ruskea, vaaleansininen tai oranssi!Reiman Casual mallistolla on turkoosi ja keltainen takki, mutta niitä ei tänne pitäjään varmastikaan tule :( Onko niitä näkynyt pääkaupunseudulla? Muitakin vinkkejä otetaan vastaan! Viime keväänä oli ainakin Clairen mallistossa kiva a-linjainen turkoosi takki, nyt kaduttaa, kun en sitä silloin ostanut :(Nettikaupoistakin saa ehdottaa ja ihan ulkomailta asti :)

Kommentit (13)

Vierailija

Täällä oli sellaisia vaaleanpunaisia takkeja. Ovat mielestäni oikein hyvää ja vahvaa kangasta, viime vuonna en yhtään tykännyt kun olivat sellaista löpröä kangasta :( Nyt siis hyvää ja vahvan oloista. Jos sinulle on esim. viime vuodelta Reiman Casual housut tuttuja niin ovat aikalailla samaa kangasta nuo takit kuin viime ja tän vuotiset casual housut. Housut maksavat 29 euroa.

Vierailija

taidankin sitten etsiskellä täältä tuollaisen casual takin ja housut tytölle ja pojille. Tai sit sukulointi reissulla pääkaupunkiseudulta

Vierailija

Myös Jumbon Exitistä löytyy ;) ja JJ:ssäkin taisin nähdä..?On muuten ihania vaatteita Exitin liikkeessä! Ja mahtava palvelu! :)Muuten niin surkeaan päivään sain auringonpaistetta tuolta Exitin myyjältä ja jopa CONNEX-bussiyhtiön kuskit olivat palvelualttiita tänään.. Pakko kehua kun saa HYVÄÄ palvelua ettei mene aina valittamiseksi =)

Vierailija

meillä ois hakusessa 104cm ja tahtoisin ruskeaa tai limeä.. tai sit sitä vaaleenpunasta, ja alkoi kiinnostaa nuo Reima Casual takit. Onko ne minkä hintaisia? Ja onko materiaali millaista?

Vierailija

Juuri väsään ite tilausta mytoysille. Katsoinpa samalla tyttöjen takkejakin. Löyty pari turkoosia, sininen ja ruskea. Käy katsomassa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat