Otaisitko käyttöön vielä vm 2000 olevan turvaistuimen?

Vierailija

Meillä olisi esikoisen vanha HTS vielä tallella, mutta onko se jo liian vanha?

Kommentit (9)

Vierailija

Tiedän yli 10v vanhoja istuimiakin käytössä, tosin niissä on minun mielestäni erittäin puutteelliset vyöt. Vyöt kiinni vain lukkolaitteessa, ei " lisälukitusta" rinnan kohdalla.

Vierailija

Tai muutkin, mistäs tietonne kaivatte?Meillä on vuonna 2000 hankittu Britaxin Two Way Elite ollut tauotta käytössä ja vielä neljä - viisi vuotta oletettavasti tulee olemaankin. Ei olla kolaroitu ja hyväkuntoiseltakin se näyttää.

Vierailija

tuskin on noin!siis 5,5 vuotta vanha istuin on käyttökelpoinen mutta 6 vuotta vanha istuin jos aivan läpimätä joka menee pirstaleiksi. pyh!kyllä istuimisssakin on varmasti pitkät varoajat kuten elintarvikkeissakin. tottakai istuinten valmistajat voivat puhua mitä puhuvat saadakseen istuimia myytyä!

Vierailija

Näinkö vähän tiedätte? Istuinten tukimateriaali väsyy jo noin kuudessa vuodessa, vaikkei siis käytetäkään. Kolaritilanteessa siis istuin pirstaloituu hengenvaarallisiksi paloiksi tai muuten antaa väärin periksi.Meillä istuimet ovat menneet kaatopaikalle 6 vuoden käytön jälkeen, vaikka käyttäjiä olisi ollut vielä. Ostetaan tilalle aina uutta ja tarkasti valittua, siis turvavälineiden kohdalla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat