Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Palovaroitin perheessä...miten ihmiset voi olla niin huolimattomia?

Vierailija

Juttelin eilen kaverini kanssa palovaroittimista kun on nyt ollut noita kamalia tulipaloja joissa on kuollut ihmisiä. Kaverilla on ihan uusi omakotitalo, 3 lasta ja velkaakin sitten ihan kiitettävästi. Eikä ole hankittu palovaroitinta vaikka vuosi ovat jo asuneet talossa. Kuulemma polttavat takassa päivittäin puita, mutta eivät ole vielä saaneet aikaiseksi hommata palovaroitinta. Ihan hullua mun mielestä!!!

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

on halpa talo yms. mutta varoittimet ovatkin meille kullankalliita henkivakuutuksia. Meillä on kolme tulisijaa ja palovaroittimia ympäri huushollia, 2 häkähälytintä ja kaikkien varoitinten toiminta tarkistetaan säännöllisesti. Lisäksi olemme asiallisesti tulen ja sähkölaitteiden kanssa, sekä opetamme tämän myös lapsille. Tietenkin.

Vierailija

Nykyajan ihmiset vain liikaa luottavat tekniikkaan ym. Autoillakin kaahaillaan kuin hullut kun onhan meillä se uusi turvallinen auto joka sitten meidät pelastaa.

Vierailija

vaikka on hankittu kalliit talot jne. Se on vähän sama kuin omin silmin keäsmökkialueilla, hirvee haloo jos joutuu maksamaan kalliin huvilan kesäjätehuollosta...Niin, palovaroittimet ovat todellakin halpa henkivaakutus. Samoin häkävaroittimet. Varoittimien määrähän on mitoitettu neliöiden mukaan ja auta armias kun niitä pitäisi isoon kotiin ostaa jo useampi !Ei aina järki riitä...

Vierailija

Sulla on tainnut patteri olla lopuillaan.Ja se, joka sanoi, että ei sitä ennenvanhaankaan...

Juu, ei varmaan. Silloin paloikin korttelikaupalla sitten taloja.

Ja silloin oli muutenkin vähän erilainen tuo käsite paloturvallisuus.Tyhmä jättää ostamatta palovaroittimet. Säästää silloin väärästä paikasta. Meillä on joka huoneessa ja hankinnassa on häkävaroittimet tulipesällisiin huoneisiin.

Vierailija

hassua ettei rakennustarkastaja ole sanonut mitään kun on muuttotarkastettu. Meillä palovaroittimet tarkastettiin. Myös nuohooja tarkastaa ne käydessään joka toinen vuosi. Tietysti ne vain huomauttavat ja jos itseä ei kiinnosta niin määräyksenhän voi laiminlyödä.Itse en ole edes mökillä yötä ilman palovaroitinta. Mutta tiedän kyllä, ettei uusi talo kovin todennäköisesti pala, vaikka lämmittäisikin takkaa tai uunia, sillä hormit ja paloeristeet ovat kunnossa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat