Onko Reimatec + haalari paljonkin parempi kuin tavallinen Reimatec

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli kannattaako Reimatec+ haalarista maksaa sitä 30 euroa enempää kuin mitä tavallinen Reimatec maksaa.

Minkä ikäisellä lapsella olisi suurin tarve " vahvemmalle" haalarille? Riippuu toki lapsesta...Jälleenmyyntiä ajatelleen, maksetaanko vähän käytetystä + -haalarista myös vähän enemmän?kiitos

Kommentit (6)

Vierailija

Kaikkien merkkien (Rasavil, SuperRemu, Johathan Cordura ja Reimatec+) Cordurahaalarit ovat hyviä, kunhan malli on sellainen, että koko alaosa on yhtenäistä Corduraa.

Itse ostaisin aina vain Cordura haalarin, jos voisin, mutta niiden löytäminen kaupoista on ollut välillä vaikeaa, varsinkin kun olen hieman ronkeli väreissä. Rasavil:n Cordurat ovat harvinaisia ja väri on ollut aina punainen-sininen.

Reimatec+ on viime talvesta lähtien ok, sitä ennen myytiin paljon todella pajon viallisia. Ensin niissä leikkautuivat saumat auki Corduran vierestä ja sitten ohuesta kankaasta tehdyt Corduraosat vuosivat vedet läpi seuraavassa mallistossa. Tässä myös yksi syy, miksi jälleenmyynti voi olla hankalaa, esim. Huuto.netissä, Reiman tehtaanmyymälöistä ja erään lastenvaateliikeketjun kautta on myyty satoja kappaleita Reiman viallisiksi toteamista vaate-eristä olevia Reimatec+-haalareita (niitä vanhoja malleja, joissa vain polvet ja peppu Corduraa ja heijastin reiden päällä!!!). Joten kun viallisia vanhan mallisia tec+:a on saanut viime vuonna 30 e/kpl tehtaanmyymälästä, niin menee aikansa ennenkuin hinta nousee ennalleen. Oikeasti kyse on ihan eri kangaslaadusta ja haalarimallista, mutta hyvin nuo viallisetkin näyttävät menevät kaupaksi Huuto-netissä.

Vierailija

Ostin juuri ensi talveksi ruskea-mustan reimatec+-haalarin pojalle, jäi hintaa -40 % alennuksella vielä n. 100 euroa. Aika paljon hintaa, mutta onkin sitten se ainoa haalari ja on kyllä hintansa väärtti. Kestää jäämäenlaskut polvillaan, mahallaan ja vaikka miten päin sekä kiipeilyt kiipeilytelineissä, kivillä, sementtiaidoilla ym.Itse asiassa kun katsoin hintoja Jesper Juniorissa, niin suuremmissa haalareissa oli tavallisten reimatec-haalareiden normaalihinnat 149 euroa ja reimatec+-haalareiden hinnat 159 euroa. Siinä mielessä otin todellakin mieluummin tuon +-version. Viime vuonna reimatec+-haalari maksoi mielestäni kyllä 169 euroa...Vierailija

Meillä tänä talvena reimatec+ haalarit 4v, 5,5v ja 6,5v lapsilla ja ovat aivan mainiot.Viime vuonna tähän aikaan kuopus oli saanut rasavilin puvun reiille, keskimmäisellä oli rasavil cordura (jssa cordura loppui polven yläpuolelle) ja siinä oli corduran yläpuolella ja monta reikää. Esikoisen perusreimatec oli ehjä, mutta polvista kulunut, vettä sentään vielä piti.Ja nyt vaikka talvi on ollut lumeton, niin kenenkään reimatec+ puvussa ei ole vielä lainkaan kulumaa.Joten itse ainakin ostan ensi vuonnakin reimatec+ puvut, pojalle on jo ensi vuoden väri varattu ja esikoiselle ostan untuvatakin kanssa reimatec+ housut. Pikkusisko perii esikoisen puvun, joka taitaa jäädä tämän talven jäljiltä huippukuntoisena.

Vierailija

ja käytön jälkeen paremmalta näyttää kuin tavalliset. Varsinkin tänä talvena kun oli se pitkä lumeton kausi. Lumettomassa maassa ja jäämäissä etc. on tavallinen Reimatec aika pian tosia kuluneen näköinen ja kosketussuojansa menettänyt.

Meille ainakin ostettiin tämän talven kokemusten jälkeen alesta Corduraa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat