Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko sillä väliä missä kuussa lapsi syntyy?

Vierailija

Me haaveilemme toisesta lapsesta ja koska vauvakuume on kova, ei tekisi mieli kauheasti odotella yrityksen aloittamista. Jos kuitenkin alettaisiin seuraavien kuukautisten jälkeen yritys, laskettu aika osuisi jouluaaton tietämille. Onko lasta kohtaan väärin, jos hänen syntymäpäivänsä ovat jouluna?

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Jätän parin viikon päästä pillerit pois, ja jos niin hyvin kävisi, että tärppäisi heti ekasta kierrosta, niin se tarkoittaisi sitä, että vauva voisi syntyä vaikka jouluna ja sitä en ehkä haluaisi. Olisi ikävää jos olisi syntymäpäivät ja joulu samana päivänä. Sitä ei voi kuitenkaan koskaan tietää, koska se tärppi tulee joten jos vauva syntyisikin jouluna niin se on ihan se ja sama - eihän sillä oikeasti mitään merkitystä ole. Voihan olla, että joudumme yrittämään vauvaa vaikka monta vuotta. Sen takia taitaa olla aika sama, missä kuussa sen vauvan yrityksen aloittaa.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


C) ei niin tärkeä, mutta pointti kuitenkin... loppuvuodesta raskausaika osuu useimmiten KUUMAAN kesäaikaan, ja .....
Joulupäivänä synnyttäneenä en nyt oikein ymmärrä tämän lauseen pointtia. Tulin raskaaksi keväällä, kesällä raskaus oli vielä niin alussa, ettei kuumuudesta ollut mitään haittaa ja mitä pitemmälle raskaus eteni myös ilmat viilenivät joulua kohti.terveisin : joulupäivän lapsen äiti, jolla on myös syksyn ja kevään lapset

Vierailija

suosittelisin vaan ryhtymään hommiin, jos tilanne muuten on otollinen. Se, että ekalla kerralla tärppäisi on kuitenkin pienoinen lottovoitto.

Vierailija

Enkä ikinä ole kokenut sitä ongelmalliseksi. Ikää nyt 25 v. Koulun olen aloittanut syntymävuoteni perusteella, samaan aikaan muun ikäluokkani kanssa enkä sititäkään ole ongelmaksi kokenut. Oma lapseni syntyy nyt helmikuussa, mutta mitenkään ei olla tähdätty " tämän vuoden puolelle" .

Vierailija

Kesävauvan kanssa on suht helppoa liikkua / imettää mutta raskaanaolo viimeisillään helteelöä ei ole mukavinta. Talvella on aika hankalaa jos on kovat pakkaset eikä siten voi ulkoilla vauvan kanssa jnejne. Itselläni kesävauva ja talvivauva ja molemmissa siis yhtälailla huonoja ja hyviä puolia.Mutta turhaan " tiuskit" edellä vastanneelle, ap. Kyllä ajatuksesti ovat todella naiiveja ja todellakaan hyvin alkanut raskaus, normaali raskaus ja terve lapsi eivät valitettavasti ole mikään itsestäänselvyys. Mutta usein tämä " prosessi" kyllä opettaa ihmiselle nöyryyttä.Onnea yritykseen!

Vierailija

jolloin taas menee ' väärän' vuoden puolelle.Toki voit tätä ongelmaasi pohtiessasi samalla lykätä sitä aloittamista sen kuukauden verran, jolloin todennäköisyys osua alkuvuodelle on suurempi.Minusta näillä asioilla ei ole merkitystä, mutta jos sinua epäilyttää, pelaa varman päälle

Vierailija

ja kuten joku muukin totesi, musta se oli hienoa, aivan upeaa!

Äiti aina askarteli upeita joulutonttu-karkkitöttöröitä, koristeltiin kavereille isoja sydänpipareita paikkamerkeiksi jne.

Olen oikeasti älyttömän ylpeä syntymäajastani, se on juhlallisin kaikesta!Itselläni on kevätvauva, kesävauva, syysvauva ja loppukesän vauva.Jokaisessa ajassa on omat hankaluutensa.

Vierailija

Miten ihmeessä voisin olla varma tuollaisista asioista? Ei elämässä voi olla varma mistään ja mitä ihmeellistä siinä on, jos mietin tällaista asiaa? Oletetaan, että kaikki menee hyvin, niin kuin usein menee.ap

Vierailija

A) ja tärkein. Suurin osa hankalista ja vauvoille vaarallisista pöpöistä liikkuu vuoden vaihteen seutuun. Maaliskuussa syntynyt vauva on paljon vanhempi ja vahvempi ottamaan niitä tauteja vastaan kuin lokakuussa syntynyt.B) Alkuvuodesta syntynyt on paljon paremmassa asemassa kouluun mennessään, kuin loppuvuodesta syntynyt.C) ei niin tärkeä, mutta pointti kuitenkin... loppuvuodesta raskausaika osuu useimmiten KUUMAAN kesäaikaan, ja .....

Mulla on sekä kevät että syksyvauvoja, mut lasten itsensä takia olis hyvä jos olisivat sattuneet syntymään keväällä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat