Ovatko luokanopettajat yleensä kannustavia ja positiivisia puhuessaan lasten vanhemmille? Vai onko tavallistakin että

Vierailija

ollaan pessimistisiä lapsen tulevaisuuden suhteen. Vanhempain keskustelussa opettaja keskittyi täysin poikamme huonoihin puoliin ja lisäksi ennusti että huonommin vielä tulee menemään, hänellä on kokemusta tällaisista pojista:( Tuli todella ikävä fiilis..

Kommentit (7)

Vierailija

Meillä kaksi kouluikäistä ja kokemusta kolmesta opettajasta. Kannustaviahan opettajat ovat olleet. Tuntuu enemmänkin, että mistään negatiivista (tai siis kehitettävää) ei ole haluttu sanoa, vaikka joskus olen ollut jotain rivien välistä lukevinanikin.Mistä teidän opettaja sitten antoi palautetta? Kuulostaa kummalta, jos sanoo, että huonommaksi tulee menemään.

Vierailija

tavallaan ymmärrän, koska poika on sitä sorttia asperger, jonka suhteen autoriteetti ja kunnioitus pitää ansaita. Hän yksinkertaiesti pitää opettajia itseään tyhmempinä eikä siksi pysty tottelemaan kyselemättä, kuten opettajat vaativat. On varmaan aika hankala tapaus luokassa.Meillä näihin " tämät ulee menemään vieläpahemmaksi" -ennustuksiin on aina liittynyt jokin vaatimus. Ekan luokan opettajan kohdalla se oli vaatimus siitä, että hän saa tunnustuksen lapsen ongelmien huomaajana. TOkan luokan opettajan kohdalla se oli vaatimus siitä, että lapsi pitää viedä tutkittavaksi. Kolmannen luokan opettajan kohdalla se oli vaatimus siirtää lapsi erityisluokalle. Missään kohdassa me emme edes panneet vastaan. Mutta nyt kun siellä erityisluokalla ollaan ja sen opettaja on sitä mieltä, että lapsi kuuluisi sittenkin normaaliluokalle, alkaa vähitellen ketuttaa...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat