Minkä perusteella ostat raskaustestin?

Vierailija

Tarkoitan, että kun apteeksissa myydään vaikka minkälaisia testejä, niin minkä perusteella valitsit juuri sen, jonka valitsit?Ite köyhänä otin sen halvimman (maksoin noin 4 euroa) ja ihan hyvältä sekin vaikutti. Olen tottunut käyttämään niitä tikkuja, joihin pissataan, mutta nyt ostin semmoisen, että pissataan purkkiin ja sitten pipetillä laitettiin siihen testipuikkoon.Onko noitten testien luetettavuudessa eroja vai minkä takia noita testejä on niin paljon erilaisia ja erihintaisia?

Kommentit (6)

Vierailija

En jaksanut lähteä varta vasten apteekkiin testiä ostamaan. Tuo rfsun testi maksoi noin 5 euroa, siinä oli kaksi tikkua mukana. Testataan ottamalla virtsaa purkkiin ja kastamalla tikku sinne.

Vierailija

ostin halvimman, oli acon early prediction tms. ja sitä oli kehuttu mm. vauvakuume-palstalla. Ja siis halvin! Tosin halvimmaksi tulisi ostaa esim. 5 kpl pakkaus, mutta en viitsi 5 testiä ostaa.

Vierailija

vielä jatkaa, se on siis se sama joka oli ap:lläkin. Se mihin laitetaan pipetillä virtsaa. HAnkalampi kuin tikku, mielestäni. Mutta lopputulos on tärkein :)

+++

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat