Ettekö tee aamupesuja lapsille?

Vierailija

Hei,Meillä siis pestään aamuisin lasten peput ja naamat ja hampaat. Ikää kohta 6-v. Juttelin työkaverin kanssa joka kertoi, ettää heillä pestään vaan hampaat aamuisin. Onko muilla sama homma? Meillä lapset käyvät aina iltaisin suihkussa myös. Eli onko tuo aamun pyllypesu muka " turhaa" ?

Sivut

Kommentit (64)

Vierailija

En pese muutenkaan lapsia saippualla, paitsi kädet ja kylvyssä usein on kylpyvaahtoa.Etkä varmasti erota meidän lapsia enemmän peseytyvistä.

Vierailija

Meillä ihottumaa tulee pojille helposti jos iho kuivaa, ei viitsitä senkään vuoksi kokopesua liian montaa kertaa/ vko tehdä. Pojut alle 3,5 v. Vaipattomalle alapään pesua tarpeen mukaan n. 4 krt/vko ja kumpikin n. 2krt/vko suihku/ kylpy.

Vierailija

meillä 5-vee pesee aamuisin vain hampaat. vältän turhaa pesua muutenkin. jos alkaa haisemaan pimppi,niin sitten pestään ja kakan jälkeen pyyhitään kostealla. saunassa/suihkussa jos illalla käydään,niin seur aamuna pestään vain hampaat.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:

aamulla pestään peppu. Joskus harvoin enää tarvii yöllä vaihtaa vaippa, mutta siitä huolimatta aamulla pestään peppu.

- Se, jolla vajaan vuoden ikäinen. Eli tarkemmin; pian 11 kk-

Vierailija

Eikös se ole päivän selvää että jos ihminen pissii yön " housuunsa" , niin aamulla se perspuoli pestään puhtaaksi?! Sitten kun ei enää vaippoja niin eikös ainakin iltapesut olis aika hyvä?Eikä alapäätä tarvitse hinkata. Ei siihen muutenkaan saa kiinnittää niin suurta huomiota ja tehdä suurta numeroa. Lapsi iltaisin koko suihkuun ja suihkuttelee itse itsensä tai pienellä avustuksella. Kylpy on tietysti paras, koska siinähän pyllykin likoaa puhtaaksi itsestään.Meillä käydään joka ilta pesulla. Ja aamupesut normaalisti.Pesettekö itse alapäänne aamuisin? eikös se kuulu ihan normaalihygieniaan?

Vierailija

pepun pesu tietenkin koska vaipoissa vielä ja hampaiden pesu. Niin käsien puhdistus. ei muita pesuja.

Eiköhän tuon ikäiselle riitä hampaiden pesu ja mahdollisesti naaman pesu....Ja kai ne ite osaa pestä...?

Vierailija

Kuten vaippa-aikanakin, pesen vain kakan yhteydessä alapään. Ja ei ole koskaan ollut pienintäkään punotusta tai vaippaihottumaan. Meillä ei ole koskaan edes ollut mitään hoitotuotteita vaippapunotusten hoitoon, kunnei ole ollut tarvetta.

Vierailija

Miksi ihmiset hinkkaa itseään ja varsinkin lapsiaan aivan liikaa ja näin häiritsevät ihon omia suojautumismekanismeja. Pienet lapset eivät hikoile joten mistä ne likaantuvat? ONko vaatteiden sisäpinnat niin törkyisiä vai?Meillä käydään n. kerran viikossa kylvyssä ja kerran viikossa saunassa. Pyllyjä pestään tarpeen mukaan, taaperolla aina aamuisin ja kakan tullessa, isommalla iltaisin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat