Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kokemuksia Lennen kosteussuojatuista haalareista?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mummi siis toi Tallinnan tuliaisina tytölle ensi talveksi Lennen haalarin. Oli kuulemma melko edullinen alemyynnissä. Onko haalari hyvä ja riittävä ainoaksi puvuksi 3-vuotiaalle päiväkotilaiselle?

Kommentit (5)

Vierailija

Varmasti menee ainoana pukuna. Minäkin ostin syksyllä Lennen nyt 5v pojallemme ja maksoin sen 80e noin. Ikäväkseni on kyllä sanottava, että polvet ovat naarmuilla, kun taas tytön Reimatecissa ei kulumista näy. Yläosakin tuntuu aika heppoisalta kankaalta. Puku on siis ollut ihan pakkas-/lumiaikaan käytössä. Mutta kuivana ja lämpimänä poika on pysynyt. Ja hassua, Lennen rukkaset ovat yhä kuin uudet.-piias-

Vierailija

Meillä 2-vuotiaalla ollut tämän talven Lenne ja on ollut hyvä ja lämmin puku. Käytännössä joka päivä ulkoillaan ja hyvin on kestänyt ainakin näin pienellä. Muuten ei huomaa mitää kulumisen merkkejä, mutta kirkkaassa auringonvalossa, kun katsoo haalarin polvia oikeasta kulmasta, niin huomaa pintaviiruja. Jos Reimatecin ulkonäkö ei ole mieleen tai jo kyllästyttää, kun sitä on niin monella, niin Lenne on ainakin erityylinen.

Varsinkin alesta ostettuna todellakin hintansa väärti.

Vierailija

meillä on nyt 5½ vuotiaalla lennen kosteussuojattu toppahaalari

kosteudenpito on hyvä, mutta kankaankestävyys ei ole huippua, polvet on menneet aivan karheiksi kun pukua on käytetty joulukuun lopusta tähän päivään, eli kun kunnolla lunta etelä-suomeen tuli, eli vain lumella pidetty ei oo hiekka aiheuttanut karheumaa siis.

Ostin tämän normaalihinnalla eli jotain yli 80¿ toista kertaa en osta normaalihintaisena alesta ehkä jos on kiva kuosi, kyllä menee ainoana haalarina jos ei välitä noista karheumista ym.

Vierailija

Meillä 3 vuotialla koko talven käytössä ollut ja myös ilman lunta. Pitää vettä (meillä kaikki saumat teipattu ja 2,5 tunnin ulkoilun jälkeen loskakelissa oli poika sisällä täysin kuiva). Ollut siis käytössä joka päivä ekasta pakkasesta alkaen ja myös ilman lunta, polvissa hiukan käytön jälkiä jos oikein tarkkaan katson. Ostettu Virosta normaalihintaisena 52e. Suosittelen kyllä :)

Uusimmat

Suosituimmat