Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Saako avoimessa opiskellut kasvatustieteen opinnot hyvaksiluettua luokanopettajan koulutukseen, jos ja kun sinne joskus paasen...

Vierailija

Eli tilanne on se, että tämän vuoden hakuprosessi menee puihin ihanasta syystä eli vauvan laskettuaika kesäkuun alussa :-) Haluaisin kuitenkin edistystä opintoihin jo etukäteen ja suorittaa esim. kasvatustieteen opintoja avoimessa yliopistossa mahdollisimman pitkälle... Eikös ainakin Hgissä luokanopettajan koulutuksessa ole pääaineena joko kasvatustiede tai kasv. psykologia? Ja ainakin tuota kasvatustiedettä tuntuu avoimen yliopiston repertuaarissa riittävän. Kiitos kaikille, jotka vähän valottavat tätä mulle.

Tulevaisuus luokanopettajana on haave ja valtsikan opinnot saavat jäädä... On ollut tuuria, että olen saanut tehdä paljon sijaisuuksia eri luokka-asteilla ja vaikka työ on rankkaa niin lapset ovat ihania ja siitä työstä saa aivan erilaisen potkun elämään kuin monesta muusta aiemmin tehdystä!

Kommentit (5)

Vierailija

Avoimen appro ei korvaannu ihan yksi-yhteen, koska se on sisällöltään edelleen erilainen kuin luokanopettajan koulutuksessa. Mutta kaikki ne opintopisteet saa kuitenkin ujutettua tutkintoon jonnekin kohtaa, eli sikäli ei mene hukkaan. Ja onhan siitä apua pääsykokeissakin! On ihan erilaista lukea pääsykoekirjoja, kun on jotain pohjaa jo alla :)

Vierailija

Ja tosiaankin on siitä varmasti hyötyä, vaikka ei ihan päikseen sitten menekään opinnot. Mietin otsa kurtussa täällä, että mitä opintoja voisin suorittaa jo valmiiksi. Kieliopintoja tms.... hmm.ap

Uusimmat

Suosituimmat