Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Meidän vuoden vanha laminaatti irtoilee liitoksistaan

Vierailija

Huomattiin eilen miehen kanssa, että muutama laminaatti on irronnut päätyponteistaan. Olisiko ideaa mistä voisi johtua? Asennuksen yhteydessä pontti mennyt rikki vai mitä ihmettä?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Myös meillä on itselaitetut laminaatit olleet vuoden päivät ja ei natise, nitise eikä kupruile eikä irtoile liitoksistaan.LUKEKAA NE OHJEET!!

Vierailija

Siis päätypontithan ovat niin tiukkoja, että miten ne voivat " irrota" ? Itse asensin mieheni kanssa viime kesänä n. 100 neliötä laminaattia ja mietin että miten tuo on mahdollista? Nehän ovat rikki jos kerran irtoavat! Vai liittyykö jotenkin johonki tiettyyn laminaattiin? Meillä on Upoflooria ja sillä systeemillä ei ole edes mahdollista irrota ponteista.Joku ehdotti, että laminaatissa on liian vähän jätetty liikkumavaraa ja siksi se nyt pursuaa ulos liian ahtaasta tilasta. Jos liikkumavaraa olisi liikaa, se näkyisi todennäköisesti seinien vierustalla olevina rakoina.

Vierailija

En muista mitä laminaattia on, mutta sellaista lukkopontillista kuitenkin. Niin ja kasvuvaraa ei tosiaan ole liian vähän, mutta voiko sitä olla liikaa?ap

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat