Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kellekään ultraaja näyttänyt jotain kohtaa kuvasta

Vierailija

ja todennut että:" En kyllä osaa sanoa olisko tossa pippeli!" ? Mulle nimittäin sanoi ja jäi mietityttämään,että kumpikohan on tulossa=O) Muuten ei kuulemma saanu/nähny jalkovälissä mitään salvää.. Väliä ei asialla minulle ole,mutta tää arvailu on niin pirun kivaa ;O)

Kommentit (10)

Vierailija

Jos kysyit, niin kommentti voisi selittyä sillä, että sukupuoli ei ollut selvästi näkyvillä (esim. vauvalla jalat ristissä), mutta ultraaja huomasi kuitenkin jotain, mahdollisesti sen pippelin, mutta kun ultrakuva ei tosiaan aina ole valokuvan tarkka ja pippelikään ei vaiuvalla mikään hurjan iso, niin ilmaisi vaan epäilynsä, että saattoi nähdä jotain, mutta varmaksi ei voi sanoa...Ts. kun yleensä poika on " varma" jos sen ultrassa näkee, niin tässä tapauksessa ei kuitenkaan, vaikka pojaksi epäilläänkin ;).Kiusallinen tilanne...

Vierailija

Ts. kun yleensä poika on " varma" jos sen ultrassa näkee, niin tässä tapauksessa ei kuitenkaan, vaikka pojaksi epäilläänkin ;).Kiusallinen tilanne...

[/quote]
Hih=O) Ei nyt niinkään kiusallinen! Juu,kyllä kysyin,kun ennestään noita pieniä tossa pyörii jo 2 kpl,niin ajattelin että " helpottaa" käytännön asioita kun ennen syntymää tietää mitä plaatua tulossa!

Jotenkin oli vaan niin hauska tilanne kun ko. rouva kallisteli päätään puolelta toiselle ja hiiren nuolta liikutteli siinä kuvalla ja tuumivalla äänellä totes sanottavansa.. Ja kauan pyöritteli ja yritti jokasuunnasta saada parempaa näkymää!! Mäkin tuumailin,että eikös olisi kuitenkin sitte suht selvästi näkyny jos siellä olis jotai " ylimääräistä roikkunu" ?! ;O)

Vierailija

Ja jos lapsella on jalat ristissä on kuvakulmasta riippuen hankala tai erittäin hankala nähdä josko kyseessä on tyttö vai poika. jalkovälihän jää silloin piiloon ja jos ei satu pippeli juuri sinne kuvaussuuntaan vähän pilkottavan, niin mistä sen voi arvata?...

Vierailija

Ja kun kuulosti ultraajan ääni vielä sellaiselta " kysyvältä" !

Mäkin luulin,ettei mitään sanota jos ei ultraaja mielestään ole aika varma asiasta! Eikä tosiaan muuta sanonu kun ton kommentin ja sitten,että tenava on niin huonos asennos ettei jalkoväliin näy.

Pitkä aika odotella vielä seuraavat 19 viikkoa!! =O)

Ap

Vierailija

lääkäriltä kuva tytön jalkovälistä.. oletimme vauvan olevan poika ja lääkäri sanoi että ei kun täällä on tyttö,sillä mitään ylimääräistä ei jalkovälissä näy...kuvaan tuloistui myös nuoli joka osoitti jalkoväliä... kyllä meitä huvitti :) Ja tyttö meille sitten esikoispojan seuraksi tulikin :)

Vierailija

Kysyin näkeekö lääkäri kumpi on tulossa ja hän sanoi olevansa varma tulokkaan olevan poika. Mieheni tokaisi, ettei usko ennen kuin näkee ja silloin lääkäri antoi hänelle kuvan käteen. Mies hölmönä, että mikä tämä tällainen on, niin lääkäri sanoi, että siinä on pikkumiehenne sukukalleudet ; ). Epäusko ehkä johtui siitä, että meillä oli ennestään kolme tytärtä.

Uusimmat

Suosituimmat