Onko narsisti jokin muotisana nykyään?

Vierailija

Tuntuu, että joka pariskunnalla, jolla menee huonosti, puoliso on narsisti.

Kommentit (10)

Vierailija

narsisteiksi. He puhuvat aina vain itsestään ja eivät kuuntele toista. Itseasiassa puhuvat koko ajan ja vain itsestään. Empatiaa eivät tunne. Nämä 4 valehtelevat koko ajan siis en ymmärrä miten itsekään uskovat juttujaan. Kaikilla näillä 4:llä on lapsia jotka jäivät erossa isälle. Yksi jopa jätti lapsensa isälleen lapsen ollessa 5 kuukauden ikäinen. Mielestäni nämä ovat narsisteja ja naissellaisia. En tiedä millainen on miesnarsisti.Niin ja luen myös horoskooppeja=) tämä vaan tiedoksi yhdelle tässä ketjussa.. tsiisös.

Vierailija

MUTTA, se diagnoosien teko kuuluu _vain ja ainoastaan oikeille ammattilaisille_, ja ei se varmaan heiltäkään ihan noin vaan hatusta vetäsemällä tule.

Vierailija

Että noita "diagnooseja" ilman minkään tason pätevyyttä (ja usein jopa ilman sellaista tervettä järkeä ja empatiakykyä) lätkivät toisiin ihmisiin yleensä sellaiset, miten sen nyt kauniisti sanois, noh, sellaiset jotka uskovat esim. sokeasti horoskooppeihin jne. Eli semmoset omasta mielestään kauhean älykkäät ja kovasti ilkeään juoruiluun taipuvaiset kanamaiset tapaukset. Näin olen todennut...Ja sitten vielä se, että muita he kyllä kovasti nimittelevät, vaikka se katse olisi hyvä kääntää terävästi itseensä. Ja vähän miettiä.

Vierailija

tiedän yhden narsistin, hän on psykopaatti. Jokaisessahan meissä on narsistisia piirteitä. Onneksi enemmistö edustaa tervettä narsismia.

Vierailija

vaikak tosiaan on aika muotisanaksi tainnut mennä.Mutta kun joidenkin arvioiden mukaan jopa 10 % ihmisistä on narsisteja, niin eihän tuo ole ihmekään, jos sanaa esiintyy paljon. Tosin tuo 10% kuulostaa paljolta. Määrä taitaa riippua siitä mihin raja normaalin ja narsistin välille vedetään.

Vierailija

Jokainen vähänkin vilkas lapsi on adhd, jokainen vähänkin hankala aikuinen on narsisti. Tosi rasittavaa, varsinkin niiden suusta, jotka ei asiasta oikeasti mitään tiedä. Minkälaista OIKEASTI olisi elää OIKEAN narsistin kanssa tai OIKEAN adhd:n kanssa. Helpolla saa kaiken syyn toisen niskaan, kun nimeää narsistiksi.

Vierailija

Kyllä ihminen on todella simppeli tapaus jos leimaa samantien toista. kuka on ujo? kuka on hiljainen? kuka on puhelias? kuka on hiljainen?  Toki jos väkivaltaa parisuhteessa esim. on vakava asia mutta sekään ei kerro oikeastaan yhtään mistään muusta että ihminen on väkivaltainen joka toki on paha asia. Kautta iakojen ihmiset ovat olleet ihan samanlaisia, arvot ovat vain muuttuneet. trendi sana, sanon minä, nim.m. kokemusta on ja kadun moista leimaamista. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat