vauva lentokoneessa

Vierailija

onnistuuko lyhyt kotimaan lento helposti 5kk ikäisen vauvan kanssa?

Kommentit (6)

Vierailija

matka kestää vain n.tunnin,joten ei siis hätää :)

mietin juuri noita pienen korvia,että itkeekö sitten monta tuntia laskeutumisen jälkeen?

ap

Vierailija

noin lyhyelle lennolle, kun se ei saa olla seinään asennettuna nousun ja lähdön yhteydessä ja kotimaan lennoilla lentoaikaa on parhaimmillaankin muutama kymmenen minuuttia. Jos koneessa on tilaa, ota turvakaukalo mukaan (osaavat sanoa tilanteen lähtöselvityksessä), se on lapselle turvallisin paikka ja emo auttaa sinua sen asentamisessa istuimen vöihin.Mikäli korvien kanssa on ongelmia tai nenä tukossa, anna ennen lentoa nenää avaavaa suihketta ja särkylääkettä, niin on aina helpompaa.Vierailija


Babybacket paikka on mahdollista saada, ilmoita lentoyhtiölle, että teillä on vauva ja saatte paikat, joissa on enemmän jalkatilaa ja vauvalle sänky.

Vierailija

Ikinä ei mitään ongelmia, edes nuhaisena.Se korvien paine-eron tasaamisen kikka on nieleminen ja/tai imuliike. Eli syötävää, joutavaa tai tutti nousujen ajaksi, laskut ovat yleensä helpommat, kun korkeus muuttuu hitaammin.Kipu on vain sen hetken ennenkuin paine-ero tärykalvon molemmin puolin tasaantuu. Aikuisella on nielusta korvaan menevä putki sen verran väljä, että tasaa yleensä itsestään, mutta lapsella voi mennä aikaa, jos ei niele.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat