huutava vauva ja reilun vuoden ikäinen sisarus

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kuinka selviydytte reilun vuoden ikäerolla olevista lapsista. Vauva vain olisi sylissä ja käveltävä vielä ja isompi sisar haluaa myös syliin ym. Kuinka selviydytte arjesta? Välillä epätoivoinen olo?

Kommentit (3)

Vierailija

Voisiko huutamisen syy olla (ainakin osaksi) tuo, että maitoa tulee suikuamalla? Meillä ainakin se aiheutti hurjat masuvaivat kaikilla ja vasta kuopuksen kanssa tajusin sen. Aloin syöttää samasta rinnasta montakin kertaa peräkkäin (jopa koko yön) ja lisäksi jatkoin vauvan röyhtäyttämistä pariinkin kertaan joka imetyksen jälkeen ja johan auttoi. Meidän kuopus alkoi nukkumaan yönsä heti (ja sitä iloa jatkui 4kk asti kunnes alkoi liikkua yms). Rinnat ihmeen hyvin tottuvat moiseen ja välillä jos oli kovin tukala olo niin pumppasin aamulla täyden rinnan.Itse kysymykseesi eli miten jaksaa arki. Voimia, raskasta se varmasti on, mutta kantoliina voi todellakin auttaa. Harjoittele sen käyttöä, kun vauva on tyytyväinen. Lisäksi esim. baby björnin sitteri on hyvä, kun sen saa hyvin keinumaan. Välillä on sitten vain annettava vauvan itkeä hetki jotta esikoinenkin saa sitä kaipaamansa huomiota... Vaikka vaikeaahan se tietysti on.

Voimia!

Vierailija

Miks vauvasi itkee,saako tarpeekseen maitoo,itse huomasin kun pienellä ikäerol lapset ni maitoa ei tulekaan niin paljon..kantoliina hyvä ,vaunut sisällä..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat