Erehdyin soittamaan SATO:lle ja kysymään netissä vapaina olevista asunnoista... Vastaukseksi

Vierailija

sain haistattelevan vastauksen siitä, kuinka ne eivät oikeasti ole vapaita, vaan niitä tarjottu jo jne. Sinänsä ymmärrän, jos tuo olisi minulle ystävällisesti kerrottu. Mutta koska se melkein huudettiin ja sain lähes luurin korvaan ennenkuin sain oman lauseen loppuun niin patea lähti kyseiselle firmalle. Vituttaa. Ja melkein itkettää, kun hormonit niin pinnalla

Kommentit (7)

Vierailija

eivätkä oikeasti vapaita... Sinänsä todella typerä systeemi... Mutta turha sitä on käyttäytyä veemäisesti niitä kohtaan, jotka jonottaneet langan päähän pääsyä 10 minuuttia.

Vierailija

Ihmettelin kyllä itse sitä käytöstä kovasti, pari vuotta sitten oltiin pitkäaikaisia SATO:n asiakkaita ja vaihdettiin kämppää muutamankin kerran ja muistaakseni palvelu puhelimessa oli ihan ok... Kai tämäkin sitten on tapauskohtausta, mutta kohdalle sattunut asiakaspalvelija, onneksi sain tämän nimen, ei ollut firmalle kovin hyvä käyntikortti.

Vierailija

On kyllä p:eestä koko homma. Aika karseeta asiakaspalvelijoillekkin, kun varmaan niistä asunnoista tulee paljon kyselyjä. Mutta ei silti saa olla epäkohtelias!

Vierailija

netissä olevaa aso-asuntoa. Minkä helkkarin takia ne on siellä netissä, jos ne on jo menneet/tarjottu eikä niistä saa mitään kysyä??

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat