G: Kuinka vanhana sinun kotihoidettu lapsesi on lopettanut päiväunet?

Vierailija

Meillä 2v6kk.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

toinen 2v 2kk asti. Molempia " pakkonukutettiin" pari viimeistä kuukautta, mutta sitten ajateltiin, että ehkä on turha nukuttaa väkisin.

Vierailija

Kuopus nukkuu edelleen (1v11kk).Esikoinenkin olis varmaan vielä nukkunut, jos olisin silloin tiennyt, että lapsille tulee kausia jolloin päikkärit ei kiinnostais... Hän on kyllä tosi vähäuninen edelleen, ikää 7v.

Vierailija

Meillä 3 vuotiaan kanssa oli vaikeuksia päiväunien kanssa pari kuukautta ennen kuin täytti 3, mutta nykyään nukkuu oikein hyvin kun kerron, että jos heti alkaa nukkumaan niin ehtii sitten näkemään telkkarista kaikki lasten ohjelmat. Tämä toimii meillä loistavana tärppinä!

Vierailija

Itse siis jätti pois. Sai/saa näköjään tarpeeksi unta, kun nukkuu yöllä klo 20.30-08.00. Sen huomasi siitä, että poika vaan vinkui ja kitisi, kun yritti päivällä saada nukkumaan. Nukkui lopulta aina vaan myöhemmin ja myöhemmin. Ja siitä tietysti kärsi yöunetkin; heräsi tosi aikaisin aamulla, tai ei saanut millään illalla unta. Kyllä huomasi, että päiväunet ovat nyt liikaa! Nyt ikää 4v.

Vierailija

Esikoinen varsinkin on ollut koko ikänsä vähäunista tyyppiä ja saa vain ihmetellä miten voi niin vähillä unilla pärjätä.Ovat saaneet aina aamulla nukkua siihen asti kun nukkuvat ja illalla mennään nukkumaan n. klo 20:15-21:00, saattavat aamulla nousta kymmentä vaille seitsemän.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat