Päiväkodissa ollaan laiskoja ulkoilemaan.

Vierailija

Päiväkotilaiset olivat taas tänään aamupäivän sisällä. Tätä on tapahtunut kerran jos toisenkin. Toki ymmärrän, jos on kova pakkanen, tai taivaalta sataa pikku-ukkoja, mutta muuten ulkoilu kuuluu kyllä päiväkodin rutiineihin.Esitin jo aiemmin toiveen, että ulkoilua lisättäisiin. Tänään taas toistin tämän toiveeni. olivat sisällä, koska pitäähän ystävänpäiväkortit saada valmiiksi. Viime viikon kovilla pakkasilla sitä sisäaikaa kyllä oli runsaasti.. mielestäni esitin mielipiteeni asiallisesti ja aiheellisesti. silti jäi sellainen oli, kun olisin nalkuttaja...

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

kerran tai usein kaksi kertaa, joten ei osu minuun tuo huomautus, että kokeilkaa itse...

t. 4ps. sitä paitsi, sille päiväkodille ja niille hoitajille maksetaan siitä hyvästä lastenhoidosta, johon osana kuuluu se ulkoilu...

Vierailija

tärkeetä ja aikuisetkin pääsee helpommalla kun lapset saavat purkaa energiansa ulkona; lapset saa nukkumaan, eivät hypi iltapäiväl seinille jne.. eli en itse ollenkaan ymmärrä sisällä olemista jatkuvasti. Meillä pk:ssa on muutamia lto:ita joilla tuntuu " opetus" välillä menevän ihan yli, tuokioita pidetään ja pidetään.. lapsille ei jää leikkiaikaa ja ulos ei sitten enää keritäkään. T. lto

Vierailija

meillä oli lasten päiväkodissa vuosi sitten kausi, jolloin tuntui että siellä ulkoiltiin aivan minimaalisen vähän, aina oli liian kylmää tai sateista tai liukasta tai mitä vain. Kyseessä hyvin pieni pk. Juttelin muutaman muun äidin kanssa ja tulimme siihen loppupäätelmään, että siellä oli pari laiskaa hoitajaa, jotka olivat saaneet muutkin hoitajat vedettyä mukaan tähän touhuun. Me annoimme palautetta mutta asia ei muuttunut miksikään. Sitten toinen laiska lähti eläkkeelle ja toinen jäi äitiysvapaalle, tilalle tuli pari uutta pirteää ja nyt taas ulkoillaan päivittäin kaksi kertaa.

Että aika lailla hoitajista kiinni tuo homma!

Vierailija

on huomattavasti mukavampaa kuin sisällä oleminen päivätolkulla... Ei todellakaan ole laiskuutta, jos ei mennä ulos!!

Sisällä seinät kaatuu päälle, jos koko päivä joudutaan olemaan.Ehkä nyt on vaan kyseisessä päiväkodissa sattunut olemaan jotain tähdellisiä juttuja muutaman päivänä, yleensä kyllä ihan varmasti ulkoillaan!!!

Vierailija

aamu ulkoilu on kyllä suurimmalle osalle lapselle tosi tärkeä. mikäli ulkoilu rumba on liikaa, niin sopii vaihtaa työpaikkaa. ei pidä tehdä sellaista työtä josta haluaa kokoajan laistaa.

Vierailija

Vanhempainilloissa aina korostavat, että heillä on tapana ulkoilla, oli sää mikä hyvänsä. Että ei ole huonoa säätä, on vain huonoja varusteita. Että laittakaapa lapsillenne kunnon ulkovaatteet.Sitten kuitenkin usein on päiviä, ettei ulkona ole oltu, milloin minkäkin syyn takia. Useimmiten syytetään säätä, joskus sitä, että lapsilla oli niin kivat leikit, ettei voinut keskeyttää, joskus on vain kuulemma nautiskeltu sisälläolosta.

Vierailija

Ja miettikää, millaista se voi olla kun paikalla on yli 20 lasta. Veikkaan, että joskus tekisi mieli olla menemättä ulos ja vaikka tehdä ne ystävänpäiväkortit jotka viime viikolla jäi tekemättä kun lasten kanssa tehtiin kaikkea muuta kivaa. Valittajia riittää, mutta asioita ei saaeda eteenpäin eikä kehittäviä ehdotuksia löydy ....

Vierailija

Ne pk:t missä itse olen ollut töissä on tuota ulkoilua kyllä pidetty niin tärkeänä ettei niitä ole ihan noin vain jätetty väliin. Et todellakin pitää olla paukkupakkaset tai taivaalta sataa pieniä vihreitä miehiä ;p Ja mikseivät he ole noita ystävänpäivä askarteluja tehneet pitkin viime viikkoa esimerkiksi? Ihme touhua. Hyvä kun sanot asiasta! Ulkoilu on tärkeää lapsille!! Toivottavasti ottavat kuuleviin korviinsa ja jos eivät, sano asiasta eteenpäin!!

Vierailija

Jos hoitajia on poissa eikä sijaisia ole saatu, pukeminen ja riisuminen ja vaatehuolto ja valvonta eivät yksinkertaisesti onnistu normaalia pienemmällä porukalla.Eri juttu sitten, jos hoitajista ei ketään ole kipeänä tms.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat