Voinko luottaa siihen, että kohtu tyhjenee itsekseen keskenmenon jälkeen?

Vierailija

Olin lääkärissä ja hän sanoi, ettei kohdussa ole paljoa " tavaraa" . Nyt olen noin viikon vuotanut, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Nyt ei enää tule vuotoa juurikaan. Neljän viikon kuluttua on jälkitarkastus. Voinko luottaa siihen, että kohtu tyhjeni vai onko kovinkin yleistä, että kohtuun jäisi jotain, joka voisi aiheuttaa tulehduksen? En ottanut Cytotecejä (miten se nyt ikinäkään kirjoitetaan).

Kommentit (4)

Vierailija

En tiedä miten yleistä on, mutta ainakin Britanniassa jälkitarkastuksessa (2 viikon päästä) tekivät ensin raskaustestin ja kun se oli nega, sanoivat, ettei tarvitse ultrata, jos testi on negaa, kaikki " raskausmateriaali" on tullut pois. Ja kaikki meni ok.

Vierailija

...keskenmeno huomattiin vasta n. viikolla 10, jolloin ystäväni sai valita joko kaavinnan tai lääkkeellisen raskausaiheiden poiston, koska ne eivät olleet tulleet itsekseen pois.

Vierailija

toimii " parhaimmillaan" juuri niin että kaikki raskausmateriaali poistuu itsekseen. Jälkikäteen mitataan vielä raskaushormonin määrä, jos sitä ei ole niin kohtu on tyhjä ja valmis uuteen raskauteen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat