Miten saada ekaluokkalaiselle tytölle matemaattisia taitoja? Neiti on ihan pihalla matikasta :/

Vierailija

Kommentit (6)

Vierailija

En voinut millään ymmärtää, että jos on yksi kokonainen pala, niin miten se voi yhtäkkiä olla 3/4.

Ehkä asiaa vaikeutti se, että isä oli koonnut yhden kokonaisuuden neljästä sokeripalasta ja en voinut ymmärtää, että 4 palaa tarkoitti tässä yhtä kokonaista...

Vierailija

Tässä on barbien vaatteita ja tässä kaksi barbia, montako riittää kummallekin, miten piirakka pitäisi leikata, että riittäisi kaikille samanlainen pala, jos saa viikkorahaa niin montako viikkoa vielä menee että saa ostettua x:n - mikä nyt tyttöä sattuisi kiinnostamaan.Vierailija

laskette rahoja kaupassa. Ohikulkevia ihmisiä kävellessä. Kirjoja kirjastossa ja sivuja lukiessa. Mitallisia leipoessa.kyllä se siitä.

Vierailija

esim. ' perunakellari' - siellä on erilaisia harjoituksia. Kirjastosta saattaisi löytyä myös. Kysy myös opettajalta tai erityisopelta lisätehtäviä kotiharjoituksiin.

Vierailija

Yritä sitten laskea paljon on 20-9, ei siis ymmärrä mitenkään.Opeteltiin juuri tunti kokeita varten eikä päästy puusta pidemmälle, taidan pyytää opelta tukkaria jos mahdollista.Peruslaskut osaa, siis 4+3, 10-5 jne mutta kymmenluvut menee liian vaikeiksi.Esikoispojalla ei aikoinaan ollut lainkaan tällaisia vaikeuksia..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat