Ongelma!Gessleinin vaununpyörät lenkottaa?Kysymys!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli loppuvuodesta 2006 otettu vaunut käyttöön ja olen kiinnittänyt nyt huomiota pyörien lenkottamiseen! Te keillä on kyseiset menopelit pari kysymystä. Eli meneekö pyörät ihan " tappiin asti" kiinni, pysyykö ne teillä siellä? Ja kun nostaa vaunuja ilmaan ja heiluttaa renkaita sivusuunnassa, niin osa heiluu. Tuntuu, että näissä on joku vika, kun kaikki pyörät on hieman eri asennossa kiinni(osa ihan pohjaan asti, osa jää " välille" )! Pitäiskä käydä liikkeessä näytillä??

Kommentit (2)

Vierailija

et otat renkaat irti ja laitat takaisin, jos jotkut ei kunnolla kiinni ja siksi lenkottaa? Meillä ainakin muuten kun painaa klipsistä ja laittaa renkaat niin menee niin sanotusti pohjaan asti ja sit jää paikoilleen eikä heilu sivusuunnassa kuten ilmeisesti tarkoitat?

Kannattaa varmaan käydä vaunuaitassa näyttää jos tuntuu et vikaa, sulla kuitenkin takuun alaiset vaunut ilmeisesti edelleenkin ;)

Vierailija

Taidetaan käydä näyttämässä liikkeessä. Olen ottanut irti ja ne ei tunnu menevän siltikään paikoilleen. Vaikka lenkutus onkin aika pientä, niin silti se häiritsee. Takuu onneksi voimassa!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat