Sekavin tuntein inssin jäljiltä

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tänään oli eka inssi. En oikein tiedä mitä onnistumismahdollisuuksista pitäisi ajatella. Clomien avustuksella kasvoi 22mm munarakkula sekä 2 pienempiä 18m ja 16mm. Eli kaksos(ja jopa pieni kolmos)raskauden riski on olemassa. Ovulaatio ei ollut vielä tapahtunut, joten ajoituskin oli hyvä. Mutta ne simpat. Alkututkimuksessa siittiötiheys oli hyvä 65miljoonaa, mutta tänään meni pesuun vain 16miljoonaa, joista saatiin vain 3,5miljoonaa liikkuvaista yksilöä inssiin. Lääkäriäkin ihmetytti sperman heikentyminen tässä määrin. Mies ei ole ollut sairaana tai mitään muutakaan selitystä ei asialle löydy.Kommentit (2)

Vierailija

Kunpa osaisikin olla stressaamatta!

Täytynee keksiä pariksi viikoksi niin paljon ohjelmaa, ettei ehdi miettiä liikaa. Täytyy vaan olla tyytyväinen, että ovulaatio ei osunut viikonloppuun. Olisi mennyt ohi tämä kierto inssin osalta. Vaikka luomustikin periaatteessa olisi mahku onnistua, meillä on kuitenkin jo 1 lapsi, vuoden yrityksen jälkeen luomusti alkunsa saanut. Toista on ehditty toivoa jo 1 ½v ja tiedän kyllä, ettei nämä ole pitkiä aikoja. Kuume on kuitenkin kova!

Kiitos tsemppauksesta - plussatuulia myös sinne jos toiveissa on! :)

Vierailija

onnea nyt vaan!! jannat ajat alkamassa...

kuule, en olisi niin kauhean huolissani noista muutoksista. olihan liikkuvien maara kuitenkin ihan ok. alarajahan on aika alhanen! meillakin on joka kerta (3inssia) miehen simpat hieman hunontuneet. niin kai vaan voi kayda, ilman mitaan ulkonaisia seikkoja. joskus itse mietin etta onko stressilla osuutta asiaan...mene ja tieda. mutta yrita olla huolehtimatta liikoja. onnea piinaan!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++

annu

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat