Onko moni ottanu tollasen vauvavakuutuksen ennen lapsen syntymää?

Vierailija

Paljonko ne suurinpiirtein maksaa? Olen yrittänyt katsoa nettisivuilta, mutta ei sieltä oikein löydy edes mitään suuntaa antavaa. Kaikissa vaan lukee, että pyydä tarjous.Eli paljonko tuollainen vauvavakuutus tulee suurinpiirtein maksamaan ja oletteko olleet siihen tyytyväisiä?

Kommentit (9)

Vierailija

No eipä tarvinnut kilpailuttaa kun kukaan muu kuin oma yhtiömme ei olisi myöntänyt ko. vakuutusta meille. Jossain muussa firmassa tarjottiin kyllä tuplahintaan ei-asiakkaillekin mutta eihän siinä ole mitään järkeä 800 euroa maksaa/vuosi.Pohjolassa hinta oli jotain 300 ja risat/vuosi. Käyttöä on ollut kun lapsi on allerginen/atooppinen, jolloin esim. lääkärin määräämät perusvoiteet/kortisonit saadaan vakuutuksen piikkiin, eikä ne allergiatestitkään ihan ilmaisia olleet.

Vierailija

paljon erilaisia ja erihintaisia, niin se aika, mihin mennessä olisi pitänyt ottaa, ehti umpeutua, ennen kuin ehdimme perehtyä asiaan tarpeeksi ;)sitten myös järkeilimme, että olemme molemmat terveitä, ei edes allergioita itsellä eikä perheillämme ja suomessa pääsee kyllä lääkäriin aina, ja sillä vakuutusmaksullakin käy monta kertaa yksityiselläkin.tietenkään ei mistään synnynnäisestä vammasta olisi voinut olla varma vaikka myös 4D ultrassa kaikki näytti hyvältä, mutta en usko että täällä kukaan vauva jää hoitamatta ilman kallista vakuutusta.nyt poika 1v7kk, ja kertaakaan ei ole vielä käynyt missään muussa lääkärissä kun neuvolan normaalitarkastukissa, kuumettakin ollut vain kaksi kertaa, joten meillä toistaiseksi ollut hyvä päätös olla ottamatta.

Vierailija

Ei olla vielä " tarvittu" vakuutusta. Hyvä niin. Ei olla vielä " tarvittu" esim. palovakuutustakaan (kop kop)!Meillä lapsi on vielä alle vuoden ikäinen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat