KUINKA MONTA TUNTIA VOI NUKKUA ULKONA VRK?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

mulla on 2kk poika joka viihtyy hyvin vaunuissa, niin hyvin ettei oikein sisällä nukkuisi. yleensä menee n. 10.30 päikkäreille ja vetelee 2-3 tuntia. ei jaksa vielä olla hereillä ku 1,5 tunia jolloin meillä alkaa aina nukkumaan meno tappelu ku pitäisi sisälle nukkua. illalla lähdetään aina kävelylle (45min) klo 18.30 että yö unille päästään 20.30-21 (nukahtaa 22 mennessä) ilta ei ole ongelma. mut tossa pitkien päikkäreitten ja ilta ulkoilun välissä oleva aika välillä tuottaa pään vaivaa (klo 2-17) poika nukkuu 2-3 unet 30min-1h. mieli tekisi lykätä vaunuihin ja ulos mutta jos on päivässä 5 tuntia ulkona (tai enemmän) niin onkos liikaa? tämä kysymys koskee nyt ilmaa +/- 5 astetta eli ei kovilla pakkasilla.

menipä pitkäksi... kiitos vastaajille!

Kommentit (3)

Vierailija

alkaen kaikki päikkärinsä ulkona.

Toinen 6kk ja toinen 2v1kk. Ja mitään nukuttamisongelmaa ei koskaan ole. Ovesta pihalle ja sillä siisti :)Mikäs siellä estäis nukkumasta vaikka koko vuorokauden ;)

Vierailija

Meilläkin nukutaan kaikki päikkärit ulkona vaunuissa, kun sisälle nukuttaminen on yhtä tappelua ja unet sisällä paljon lyhyemmät kuin ulkona. Illalla voi olla sisällä yhdet noin puolen tunnin tissitorkut. Yhteensä poika (4 kk) nukkuu ulkona noin 5-6 tuntia eikä ongelmia ole ollut.

Vierailija

Eli en usko että on mitään ongelmaa jos nukutat lastasi kolme kertaa ulkona. Meillä on aina tehty näin, koska sama juttu oli, että poika ei nukkunut sisällä. Joten laita ulos vain. Meillä kylläkin poika on kesävauva, mutta parempi ja raittiimpi ilma ulkona on talvella kuin kesällä.

Ei varmaankaan ole rajaa, miten monta tuntia lasta voi ulkona nukuttaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat