Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Name Itin rainset

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kokemuksia? Tänään pojalle kyseistä pukua katselin ja tuntui mukavan oloiselta materiaalina. Olis henkselimalliset housut, takki ja vielä kumpparit samalla toukka kuviolla. Muuten puvun väri oli aika tylsä sinisen sävyinen, mutta selässä kiva vihreä toukka. Mutta hinta siis edullinen, noin 35¿. Kertokaa kokemuksia, pitääkö vettä ja onko hiostava. Käyttäjänä olisi 1 1/2 -vuotias poika.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Minusta se on oikein mainio asu, tosin niistä selän kuvista en ole aina oikein pitänyt. Mutta helppo pitää puhtaana ja kestävä. Enkä ole erityisen hiostavanakaan sitä kokenut.Meillä on ollut vanhemmalla lapsella Ticketin Rainset Lightiä ja tämä puku on minusta ihan vastaavanlainen. Vedenkesto vain taitaa olla vähän parempi.(Peppiina, synttärionnittelut typyköillesi! :) )

Vierailija

Meilläkin meni housujen sisäsaumat puhki jo muutaman käyttökerran jälkeen.Kokomitoitus on reilua. Meillä oli 98cm puku ja se takki oli liian iso vajaan metrin mittaiselle. Vastaa suunnilleen reimateciä kooltaan.

Ja meidän puku ei ainakaan ollut hengittävä. Erittäin hiostava sanoisin.

Vierailija

Meille ostin tuon puvun koossa 92cm ja pojalla pituutta 95cm.. Takki on samankokoinen kun meillä olevat muut takit kokoa 98cm!Hinta ihan ok vaikka puku menisikin pieneksi kevään jälkeen. Noista puvuista kun tulee aina uusi mallisto sekä keväällä että syksyllä.

Vierailija

Aion meille kyseistä pukua kokeilla. Tämä siis tulossa Lennen välikausihaalarin rinnalle pidettäväksi. Ja lisäksi ohut kevättakki sekä -housut ovat hankintalistalla. Itse pyrin välttämään näitä perussinisiä värejä vaatteissa, mutta jos nyt tuota jaksais katsella kevään/syksyn ajan.

Vierailija

Jännä miten onkin niin erilaisia kokemuksia näistä Name Itin / EXITin välikausiasuista. Meillä on ollut tytöillä (ikää tasan 3v.) käytössä NameItin setit jo kahdessakin eri koossa ja olen ollut niihin hurjan tyytyväinen! Hintalaatusuhde osuu mielestäni juurikin kohdalleen. Ja meillä asut ovat kestäneet tosi hyvin - koko viime syksy mentiin miltei pelkästään ko. setillä (toisena asuna tytöillä oli Reimatecit), ja pärjättiin pitkälle alkutalveen kun laittoi villahaalarin alle. Ja vieläkään puvut eivät ole hajonneet mistään joten saadaan käyttää niitä vielä kevätkin ;)Mutta tämä vaatteiden kestävyys on varmaan niin lapsestakin kiinni - meillä tytöt ovat melko rauhallisia ulkoleikeissään.

Vierailija

Kokemusta on viimevuotisesta Name itin puvusta esikoisella ja tälle kaudelle on jo ostettuna pienemmälle se punainen puku. Siinä tyttöjen tämän vuotisessa asussa on kuvana sateessa tanssiva tyttö, iloinen kuva, joka kyllä meillä miellyttää lapsia enemmän kuin äitiä ;)

Ja tosiaan, samaan aiheeseen löytyy myös Name itin kumpparit. Sinällään vähän ristiriitaista, että tuo 2-os asu on mitoitukseltaan tooosi reilu ja kumpparit sitten taas aika pienehköt ja ainakin matalaa mallia.Mutta hinta-laatu-suhde sekä saa meiltäkin kehuja :)

Vierailija

Tampereella ainakin Stockalla oon nähnyt ja Nanoukissa on yleensä myös ollut. Sitten tietty Lempäälän Ideaparkin Exitissä ja Nickyssä& Nellyssä varmaan on, jos sinne päin on menossa.

Netistä en ole näitä löytänyt, mutta jos joku tietää mistä netistä sais niin täälläkin otetaan ilolla tieto vastaan:)

Vierailija

Viime syksy oli niin lämmin, että ainakin meidän pojalla oli Reimatec ihan tuskaisen kuuma. Tosin meillä käytetään vk-asua muutenkin vähän, hypätään kauhtuneesta=ohuesta talvihaalarista mieluummin suoraan pihavaatteisiin, jos on kuivaa...Mutta puku on ollut hyvä, kun on enemmän sellainen " tuulipuku" eikä ole tosiaan liian kuuma juoksevalle viikarille

Vierailija

ja oli ainakin mun mielestä hintansa väärti. Tyttö käytti pukua hoidossa ja saatiin jopa kehuja hoitajalta, joka ei ole muuten ikinä ottanut kantaa vaateasioihin ;) Eli oli mainio puku, kun hiekkalaatikolta noustessa puolet hiekasta ei kantautunut mukaan sisälle puvun liukkaan kankaan ansiosta. Itsekin olin tyytyväinen kun puku pysyi puhtaana hiekasta, reimatec päällä kun istuttiin hiekkalaatikolla, niin niitä jälkiä ei ikinä saatu vaaleasta puvusta irti =( En tosin tiedä miten tämä puku sitten sopii vähän isommalle, mutta ainakin hiekkalaatikkoikäiselle siis oli hyvä.Saumathan siinä puvussa on teipattu, mutta meillä kyllä on aina laitettu silti kurikset päälle kun vähän epäilen sitä vedenpitävyyttä..

Vierailija

Mutta kyllähän sen puvun pitäisi kestää kivillä ja kiipeilytelineessä kiipeilyt, liukumäen laskut ja keinumiset.

Kesällä puku oli vilkkaasti liikkuvalle aivan liian kuuma! Ja syksyllä käyttöikä jäi lyhkäiseksi, koska alle tarvittiin lämpimämpää, jo kun asteita oli +5.

Kosteuden puku piti kyllä paremmin kuin hyvin!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat