Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kuumeesta

Vierailija

mitenköhän pitkään uskaltaa olla menemättä lääkäriin uudestaan jos leikki-ikäisen kuume ei laske? viikonloppuna käyty lääkärissä, josta diagnoosina flunssa..mutta nyt ei kuumelääkkeillä oikein laske. Onko muilla tällä hetkellä korkeaa kuumetta ja yskää? ja miten nopeasti meni ohi?(siis lapsella)

Kommentit (4)

Vierailija

Mitä muita oireita lapsella on?Eikö lääke yhtään laske lämpöä?Sinällään kuumetta voi - korkeaakin - olla monta päivää flunssassa. Mutta kuumelääkkeen pitäisi ainakin muutamaksi tunniksi hieman laskea lämpöä.Flunssan jälkitaudiksi voi kehittyä korvatulehdus tai keuhkoputkentulehdus, joten siksi veisin lapsen muutaman päivän päästä uudelleen lääkäriin, jos korkea kuume jatkuu, lapsi väsähtää ja/tai lääke ei pure.Joten jos olitte la lääkärissä, sinuna käyttäisin uudestaan huomenna.Vierailija

lapsella on kova yskä ja nenä vuotaa ja kuumetta on ollut perjantaista asti. eilen kävi neljässäkympissä, mutta pääosin pysyttelee 38:n yläpuolella. aamulla annoin panadolia ja silti nyt ip:llä on ollut 39... pronaxen ei myöskään laske kuumetta juurikaan. Vähän tuntuu kuume sahaavan..

Uusimmat

Suosituimmat