Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Velliä pullosta vai nokkamukista?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Elikä; vauva on pian 4 kk ja ajattelin kokeilla miten velli maistuu (tällä hetkellä mennään osittain imetyksellä, osittain pullolla). Kysyisin kuitenkin, että miten sitä velliä tarjotaan, pullosta vai esim.nokkamukista? Mikä olisi hyvä pullo ja pullotutti josta velli tulee sopivalla " tahdilla" ?Maitoa meillä on juotu Aventin pulloista hyvällä menestyksellä. Aventilla ei vaan taida olla erikseen mitään pullotuttia velliä varten, vai sopiikohan se säädettävä-virtauksinen pullo tähän tarkoitukseen?

Kommentit (2)

Vierailija

Meillä on Aventin pullossa se 2-tutti ja siitä tulee ainakin maissivelli ja perunaporkkanavelli hyvin läpi ihan sellaisenaan.

Samoin kuin Ainun perustuteista, silikonisista. Vellitutit on meillä edelleen kaapissa avaamattomassa pakkauksessa... :o)

Vierailija

Oli se aluksi vähän sellasta pelaamista, kun valui pisin suun pieliä, mutta hyvin nopeasti poika oppi syömään ja pullo tyhjenee nopeasti :) Peruna-porkkanavelliä ja maissivelliä olen antanut ja maissivelliin laittanut välillä maissisosetta joukkoon.Mukavia vellihetkiä toivottelevat:Je_Ni & Lassi (huomenna 4kk)

Uusimmat

Suosituimmat