Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Travalle Remu vs. Reimatec -> Hobby Hall! Kumman hankin?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Jos hankin :D Reimatecista löytyy vähän kokemusta, mutta onko puvuissa muutakin eroa kuin hinta?-piias-

Kommentit (8)

Vierailija

Meillä ollut molempia. Minusta ei suurta eroa. Ettei Remun housut olis vähän kestävämmät?Joo, mut mä ottaisin Remun ihan vaan siitä samaisesta syystä, että housut olis tummemmat.

Vierailija

Reimatecissa on takin saumat teipattu, Remussa ei. Jotkut sanoo että Remulla kastuu sateessa, toiset sanoo että ei.. Meillä ei ole kokemusta Remun takeista!

Vierailija

Siis tämä välikausiasu, kuvastossahan lukee että kyseessä on Reiman puku joka on tehty Reimatec-kankaasta, eli itselleni tuli mieleen että kangas on todella Reimatecciä mutta esim. saumat eivät ehkä ole teipatut? En ole viitsinyt Hobby Hallista kysellä kun ei ole välikausipuvun tarvetta tänä keväänä mutta sain siis sen vaikutelman että puku ei varsinaisesti olisi Reimatec. Tietääkö kukaan?

Vierailija

Remun puoleen alan kallistua tytön osalta, mutta voi surku: pojan isot koot ovat tietty loppu :( Ois ollu tarvetta 122 tai 128 cm. Poika sanoi haluavansa lilan jos siskokin saa, mutta tiedä nyt häntä. Ja noissa Remun pöksyissä ois jalkalenksut..Ap

Vierailija

Ihastuin Remun väriin,se lila oli ihana.Remusta ei ole kokemusta joten muuta en osaa vielä sanoa.Reimateciä meillä on ollut ja olen tykännyt.

Tuo Hobbarin vaaleanpunainen ei vaan iskenyt (alan kyllästymään jo vaaleanpunaiseen) ja halusin kokeilla vaihteeksi jotain muuta.

Remun plussana myös tummat housut,vaaleassa näkyy kura ja se ei lähde kunnolla edes pesussa.

Vierailija

Olisiko noissa vedenpitävyyden lisäksi eroa paloturvallisuudessa?

Kts. IS:n testi:

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1295934Tosin kuka arvostaa mitäkin!En tiedä, miksi ostaisin " melkein" vedenpitävän puvun, jos tarkoitus on ostaa kunnon ulkoilupuku. Toisaalta, jos tarvetta ei ole nimenomaan vedenpitävyydelle (esim. kakkospuku), vaan ylipäänsä kevätpuvulle, niin silloin kumpikin käy. :-)Kummassa ulkonäkö miellyttää enemmän!?Minusta toi tyttöjen Reimatecin puku on tosi kaunis, hyvä yhdistelmä kahta pinkkiä ja nimenomaan EI pinkeillä housuilla - plussaa! Pojille toi Remun turkoosi -harmaa on ehkä kivempi ja Reiman väritys vähän " liian perinteinen" . Makuasioita! :-)

Uusimmat

Suosituimmat