vinkkejä miten tutustuttaa koira vauvaan???

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (6)

Vierailija

Meillä on vauvan tuoksu tuotu kotiin sairaalasta jo ennen vauvaa. Esim liina joka ollut vauvalla. Ja annettu se koiralle. Kotiin tullessa on vauva laskettu kantokopassa heti koiran luo. Se on saanut haistella ja nuolaista vauvaa ja näin tutustunut. Sen jälkeen ei paljoa ole koiraa vauva kiinnostanut ainakaan meillä. Ja meillä on iso rotikkanarttu.

Vierailija

Meillä isä toi laitokselta myös vauvantuoksuisen vaatteen, koira nuuhkaisi kerran ja totesi että tuttu juttu. Kun sitten tulimme pojan kanssa kotiin, laitoimme vauvan turvakaukalossa lattialle ja jalkopäässä oli tuliaisina herkkupala koiralle. Sen jälkeen ovat olleet " ylimmät ystävykset" ; )Ja meillä se lipaiseminen on kaikkien perheejäsenten kohdalla päivittäistä puuhaa...Ihan turha olisi yrittää estää, koira on sen verran liukas lipaisija ; )

Vierailija

käydessään kotiin koiralle. Eli mulla oli liina välillä kaulalla ja sitten se oli myös vauvan kopassa. Koira kuulemma haisteli niitä, mutta ei nyt mitään ihme kiksejä niistä saanut.

Kun tulimme kotiin, moikkasin ensin koiraa ja sitten päästiin hänet moikkaamaan myös vauvaa. Tilanne on myös videolla joten on helppo muistaa. Koira haisteli vauvaa kovasti, varsinkin vaippaa, vaikka koira on vilkas niin ihmeen rauhallisesti hän vauvaan suhtautui. Alussa koira oli kiinnostunut vauvasta ja annoin hänen aina haistella kun tuli lähelle. Nuolemisesta kyllä kiellettiin, mutta kyllähän tuo aina lipaisi ja lipaisee edelleen kun ehtii.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat