Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko pakko lunastaa lapselle urheilu seuran varkkapuku?

Vierailija

Kysyn teidän muiden vanhempien mielipidettä seuraavaan asiaan; Lapseni urheilu seurassa on tilattu kaikille pelaajille verkkapuvut. Ja nyt niitä pyydetään maksamaan.

Vanhemmilta, ainakaan meiltä, ei olla missään vaiheessa kysytty suostumusta tai haluukkuutta ostaa tätä pukua. Eikä tietenkään ole kysytty edes sitä, että mitä kokoa puku saisi sitten olla.Eli onko meidän pakko lunastaa tämä puku?Minusta nämä verkkapuvut, jotka on täynnä kaiken maailman firmojen ja kauppojen ym. mainoksia ovat kauheita ja tuntuisi tyhmältä ostaa tälläinen puku omalle lapselle, kun lähes samaan hintaan saa ostettua kunnon hyvännäköisen puvun ilman mainostekstejä.

Kommentit (7)

Vierailija

mutta ne sponsorit eivät varmaan hyvällä katso sitä, että heidän mainoksensa eivät näy. Eli voi olla, että vanhempien kukkarolla käydään tiuhemmin jatkossa.

T: Erään joukkueen sponsori

Vierailija

asemaan, kuin mitä nyt on.Harjoituksissa ei pidettäisi näitä verkkareita muutenkaan päällä ja pelimatkoille tuskin lapsi on tässä lähdössä. Kun saa se siinä kentän laidalla seisoa tarpeeksi ihan täällä lähempänäkin olevissa peleissä. Kun valmentaja on keksinyt hyvän tavan millä joukkue pärjää peleissä paremmin; ottavat isompia ja pitempään pelanneita pelaamaan peleihin, siis lapsia, jotka eivät edes kuulu koko joukkueeseen. Että siellä sitten nämä joukkueen omat " huonommat pelaajat" seisovat kentän laidalla..Ja kyllä taidan olla nipottaja :)

Vierailija

...voi hyvin olla, että kaikki muut ostavat. Varaudu siihen, että kisa-/pelireissuilla lapsesi on ainoa, jolla yhtenäistä pukua ole.Meillä ainakin jalkkisjoukkueen ja jääkiekkojoukkueen ja seurojen vaatteet ovat tosi rakkaita ja on vähän " siidee" olla pelikavereiden kanssa samanlaisissa vaatteissa turnauksissa.Niitä on vaikea saada pesuunkin, kun tahtovat olla aina päällä.

Vierailija

Kannatan tietenkin " kaikki pelaa" ideologiaa, mutta oikeasti, niitä hyviä on pakko valmentaa erilailla kuin niitä huonompia. Itse muistan aikoinani peleissä, jos oltiin häviöllä ja valmentaja vaihtoi huonon pelaajan kentälle (kaikki pelaa, jee!) niin kyllä se otti pattiin, kilpailuviettini oli/on aina ollut korkealla.Minusta koko joukkueelle kuuluu samanlainen asu, me olemme yhtenäisiä, tällä porukalla me voitetaan! Se itu lähtee ihan pienestä, jopa siittä yhtenäisestä verkkapuvusta.Ota lapsesi pois joukkueesta jos et halua tukea häntä 100% harrastuksessaan. Tukisit jos maksaisit nipottamatta sen asun.

Vierailija

Varsinkaan jos mitään kyselyä ei ole tullut ja hintatietojakaan ei ole ja kuka ne koot on määritellyt???Joo en ottaisi. Ja antaisin sen kyllä näkyä ja kuulua. että moisista pitää ehdottomasti tehdä kysely jos vanhemmat joutvat sitten maksumieheksi.Tuolla periaatteelahan sitä voisi tehdä mitä vaan tilata vaikka suralle uuden auton ja pistää vanhemmat maksamaan.

Uusimmat

Suosituimmat