*** Club-30: viikko 7 ***

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Taas on täällä ollut tosi hiljaista.Minä se kotiuduin eilen illalla ja kylläpä tuntuu siltä että täällä olisi lähes " hellekeli" kun tänään lämpötila on siellä +11 paikkeilla. Suomessa kun ehti jo tottua siihen pakkasessa värjöttelyyn.

Ihana oli kyllä tulla kotiin ja päästä oman kullan kainaloon. =)Mitenkäs Leia piinistely on edennyt? Sähän alat olla jo loppusuoralla. bd bd bd

Wintterille lähetän oikein ison lohdutushalauksen, jos vielä käyt täällä kurkkimassa. On uskomatonta miten teille on noita vastoinkäymisiä kasaantunut oikeen olan takaa. Olisi se jo aika auringon paistaa sinullekin. Pahoittelut ja toivottavasti vielä jokin keino löytyisi.(((o)))|.| omassa navassa tapahtuu jotakin... tai no taitaa olla syy ihan vaan korvien välissä. ;)

No palelukohtauksia on ollut edelleen ja nytkin piti vetää villasukkaa jalkaan ja paksumpaa paitaa päälle ja silti palelee. Hieman on myös rinnat arkoina. Mutta musta vaan tuntuu että tää on ihan liian aikaista että vois ees olla mitään oireita. Ei mulla edelliselläkään kerralla ollu kuin menkkamaisia tuntemuksia paripäivää ennen +testiä.

No loppuviikkoon odottelen kaikessa rauhassa, en ees oo varma että koska aijon testata. Lääkärin luvalla testipäivä sais olla jo torstaina mutta itse ajattelin aikasintaan perjantaina, jos siis tarvetta vielä on.

Tänään siis pp11 joka on kp23/28-30.SuviTuulia joka jälleen palannut ulkomaakirjeenvaihtajaksi. =)

Kommentit (10)

Vierailija

Piina etenee päivä kerrallaan. Joitakin oireita tosiaan yrittää olla, mutta olen yrittänyt jättää ne ihan omaan arvoonsa. En jotenkaan osaa uskoa että jos raskaus ois alkanut, että se tosiaankin vois oireilla jo tässä vaiheessa... siksi syytänkin kaikesta vaan tuota yläpäätäni. [color=red]=)[/color][b]Mrs.H[/b] oli tosi kiva " nähdä" sinua pitkästä aikaa taas. Oletteko olleet hoidoissa tässä välissä ollenkaan? Muita reittejä olen ollut tietoinen että ootte taas Suomessa ja oonkin miettinyt että mitä sulle kuuluu. [color=red]=)[/color] (nää meidän tietämät piirit kun on Suomessakin niin pienet että mies kyllä infosi mua tilanteestanne [color=blue];)[/color])[b]Leia[/b] kurja kuulla että äitisi ei ole voinut hyvin, jaksamista sinne! Toivottavasti saisitkin nyt yllättyä [u]positiivisesti[/u] ja ne hyvätkin asiat löytäisi luoksesi.[b]Tirppa[/b] onnea PASn. Yritetään me nyt kaikki ängetä siihen plussajunaan niin että päästään aktivoimaan keskustelut sitten tuolla toisella puolella. [color=green]=)[/color][color=red][b]Hyvää Ystävänpäivää!!![/b][/color]

Vierailija

SuviTuulia:

Lainaus:


Sitten vähän omaa napaa |.|

On se hassua että taas sitä kyttäilee joka kerta veskissä käydessä että " näkyykö mitään" . ;)Hyvää viikonloppua kaikille!
Ja jos/kun hyvin käy, tuo tiirailu jatkuu synnytykseen asti. Ainakin minulla, joka tiputtelin aina silloin tällöin ekat seitsemän-kahdeksan viikkoa. Siitä jää tapa.No, pitääpä tulla tänne kurkkimaan huomenissakin. Loma alkoi, nyt otetaan rennosti.

Vierailija

Moikat!Ihanaa kun viikonloppu on ovella ja on tulossa rauhallinen kiva kotiviikonloppu. Viinipullo auki tänä iltana ja nauttimaan!Yrittelen tässä pysytellä mahdollisimman positiiivisena kaikin tavoin vaikka viimepäivät onkin olleet kovin vaikeita. Eilenhän ne menkat sieltä sitten alkoivat, mutta sisuunnuin heti ja soitin sen IVF suunnitteluajan ensi tiistaille. Rattaat pyörimään vain!! Hauskasti kuulin vielä sinkku ystävältäni, että hän odottaa yllättäen lasta. Ei siis vakiintuvaa parisuhdetta, vaan ajatus on tehdä lapsi yksin. Ja tämä raskaus on siis tulosta yhden kuukauden ' huolimattomuudesta' . Näiden kaikkien uutisten ajoitus ei ole ollut sielunrauhalleni kaikkein parasta, mutta täytyy yrittää nousta vaikka väkisin - havuja vaan ..kele!Joko Tirpan ovis testi on plussan näyttänyt ja alkio siirretty? Edelleenkin peukkuja sinulle?Milloinkas Suvis testaat? Toivottavasti sinulla on tosiaankin positiivisempi kuu tuloillaan!!Viikonloppu huiskutus kaikille!

Leia

Vierailija

Testiä en siis oo tehnyt koska eilen illalla alkoi jo tuttu selkäsärky ja mahassakin tutun tuntuista vääntöä. Tänään on hieman tullut jo tuhrua ja aavistus punaisempaa vuotoakin. Joten testata ei edes tarvii...Aamulla itkeskelin tilannetta, mutta nyt jo helpottaa.

Hieman on miehen kanssa tässä päivän mittaan suunniteltu että mitä jatkossa teemme. Sitä jään siis nyt pohtimaan...Aurinkoisin terveisin lämpisestä keski-euroopasta!

Täällä ihana ilma +15 ja aurinko paistaa. =D

Vierailija


Nyt on kyllä kädet kyynärpäitä myöten ristissä, jotta tämä olisi sun plussakuu!Terveiset sinne etelän lämpöön täältä ei enää niin kylmästä Espoosta!

Vierailija

Lohtuhali Leia, harmi että menkat alkoi, nyt sitten suunta kohti sitä IVF:ä. Tsemppiä!!!

Noi yllättävät plussaajat kyllä riipasee sydämestä, vaikka lapsettomuuden tuskaa ei toivoisi kenenkään joutuvan kokemaan, jotenkin sitä kuitenkin ajattelee että miksi muut onnistuu ja me emme. =/ Jotenkin se että joku plussaa " omaa huolimattomuuttaan" tuntuu niin epäoikeudenmukaiselta. Omallekohdallekin noita tarinoita on osunut ja välillä joidenkin plussat ihan suututtaa. =SSitten vähän omaa napaa |.|

Menkat ei oo vielä alkanu, ei edes tuhrua vielä näkyvissä. Tänään siis pp14 ja kp27/28-30. Testi edelleenkin hankkimatta, mutta en oo jaksanut sen kanssa pitää mitään kiirettä.

Lueskelin tänään hoitopäiväkirjastani aikasempien inssien jälkeisiä tuntemuksia ja oireita, tätä samaa palelua ja rintojen arkuutta on ollu joka kerta. (niin negakierroissa kuin siinä plussan tuoneessakin) Joten en nyt hötkyile turhia... ainut eroavaisuus tosiaan on se että tuhrutteluakaan ei oo viellä tullut ollenkaan. On se hassua että taas sitä kyttäilee joka kerta veskissä käydessä että " näkyykö mitään" . ;)Tirppa mitenkäs PAS etenee?Hyvää viikonloppua kaikille!

Vierailija

SUVIS mikä on tilanne? Joko testasit? Toivottavasti sieltä tulee se pysyvä plussa bdbdbdLEIA Lohtuhalit ja rutkasti jaksamista sulle? Toivon ettei äitisi tilanne ole lohduton. Onnea tulevaan IVFään.ON. Elikkäs torstaina oli selkee viiva mutta edelleen heikompi kuin kontrolliviiva ja perjantaina oli jo himmenny niin että tuskin huomasi. Eli jossain sillä välillä oli ovis tapahtunut. Näinhän se tais mennä edellisissäkin PASseissa. Maanantaina on sitten sulatus ja siirto (jos/kun sulatus onnistuu) bdbdbd. Vatsan nippailut on hieman hellittänyt mutta selkää jomottelee edelleen, jännä juttu, ennen se on ollut selkeesti menkkakipu mutta mitä se nyt tarkoittaneekaan....

Jokatapauksessa plussasäteitä kaikille sitä toivoville ja mikä tärkeintä sitä pysyvää plussaa!!!

Vierailija

Tai itseasiassa piinailemattomat sellaiset. Jotenkin olen ollut ihan varma, ettei tärpännyt taaskaan ja en ole edes jaksanut testata enkä aio testatakkaan. Nyt pp15 ja viimeinen Terolut menee illalla, menkat alkaa viim. perjantaina. Oman jaksamisen kanssa on vähän niin ja näin. Äidin terveydestäkin tuli viime viikon lopulla tosi huonoja uutisia ja nyt jo tuntuu, että voisi vähitellen tulla hyviäkin uutisia jostakin päin. Lähinnä on ollut itkuinen olo tässä viime päivinä, joten piinailu on jäänyt sikseen.No, kaipa näistä on noustava ja suunnattava sitten eteenpäinkin. Kuten jo aikaisemmin kirjoittelinkin viikolle 8 on varattava se IVF suunnittelu aika.Suvikselle vielä tsemppiä loppupiinaan. Toivottavasti sujuu vauhdikkaasti ja positiivisissa merkeissä. Tirpalle myöskin peukut PAS siirtoon ja oikein pitkää pinnaa piinaan.Tulen taasen toivottavasti positiivisemmalla tuulella tuossa loppuviikosta päivittämään lopullisen tilanteen.

Terkuin LeiaPS. Joukkoon tosiaankin olisi kiva saada vähän enemmän aktiivisia kirjoittelijoita - hiljaiseksi menee.

Vierailija

SUVITUULIA Joko sulla piina on noin pitkällä.... Mekin ollaan PASsiin menossa. Toivottavasti sulle se plussa tulee ja näin ollen pysäytät sen plussajunan hieman pidemmäksi aikaa asemalle niin että loputkin ehtii kyytiin.ON |.| eli KP12 menossa ja hailakka viiva ovistestissä. Loppuviikolla luultavimmin siirto. Lääkärin ja hoitajan mukaan just ihan päivälleen ei oo nöpösen nuukaa, on kuulemma vähän pelivaraa, mene ja tiedä. Lääkärin (ja ultran) mukaan ei kuitenkaan mene torstaille eli siis tiistaina tai keskiviikkona. Tänään oli jo hailakka viiva apteekin aconissa, eli tuloillaan on. Perjantainahan mulla oli se PASsin nollaultra jossa limis oli 8,5mm ja johtofolli 11mm. Eikä mulle mitään kohdun tähystystä tehty kun lääkäri lupas 100% varmuudella ettei siihen ole tarvetta. Teki siis sisätutkimuksen käsin ja ultralla torstaina.Plussatuulia kaikille ja aurinkoista kevättä (0/

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat