Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

mitä tehdä kun lapsi ei mene vessaan

Vierailija

panttaa kakkaa ja pissaa? aika kauankin. oirehtiiko psyykkisesti?

Kommentit (6)

Vierailija

Taas huomaa kuin yksilöllisiä lapset ovat.Meidän poika (2.5v) menee kyllä vessaan kun on hätä ja menee kyllä joskus ihan muutenki vaan vaikka ei sais. Sitten ku se istuu siellä pytyllä niin se saattaa olla siellä tosi pitkää koska viihtyy siellä. Välillä sitä ei meinaa saada sieltä pois.

Vierailija

Meillä uhmis 2,5v ei suostu käskystä vessaan. Käy vain jos on hätä. Aluksi lahjoin ksylitolpurkalla, mutta en jaksa enää. Menköön vessaan jos on hätä ja jos ei ole, niin ei tarvitse mennäkään. Kun olemme lähdössä jonnekin, niin ei se pissa tule ennen kuin aikaisintaan parin tunnin kuluttua, jos ei ole suostunut pissalle.

Vierailija

Minä komennan lapsen pissalle n. kolmen tunnin välein, ellei mene itse. Lapsella on ikää kohta 5v. ja ongelma alkaa hävitä pikkuhiljaa. Välillä käy itsekin pissalla, eikä siitä menemisestä tarvii enää saada itkupotkuraivaria joka kerta...

Vierailija

Meillä on ollut ongelmana housuun pissaaminen. Tyttö ei mene vessaan ajoissa ja sitten ei enää ehdi. Pissaamisväli saattaa venyä päivällä 6 tuntiin tai ylikin. Neuvolasta sain (4v) tuon ohjeen, että 3h:n välein olisi hyvä käydä pissalla.

Uusimmat

Suosituimmat