Äiti-vauva jumppaa Klaukkalassa/Nurmijärvi?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Osaako joku kertoa että onko Klaukkalassa/ Nurmijärvellä äiti-lapsijumppaa tms. ajanvietettä? Meillä on just 3 kk vauva ja pitäisi keksiä jotain jossa tapaisi muita alueen perheitä kun ei tunne täältä ketään kun asuttu niin vähän aikaan?

Kommentit (4)

Vierailija

Muskareita Klaukkalassa ja Nurmijärvellä järjestää musiikkiopisto (www.nurmijarvenmusiikkiopisto.org) sekä nuorisoseurat (http://www.nuorisoseurat.fi/seura582.html). Jumpasta en niin tiedä, mutta googlella kannattanee etsiä - tiedän, on vaikeata. Jotenkin täällä Nurmijärvellä on niin piilossa nämä harrastukset, että ne täytyy melkein kaivamalla kaivaa että jonnekin pääsee.Onnea etsintään!

Vierailija

Klaukkalassa pitäisi olla ainakin vauva-uintia ja muskari. Muistaakseni postissa tuli äskettäin jokin vihkonen jossa oli eri harrastuksista. löytyisiköhän ihan vaan nurmijärven sivuilta yhteystietoja?

Vierailija

Moi!Alle puolivuotiaat vauvat jumppailee Rajamäessä (n. 15 min matka Klaukkalasta) tiistaisin klo 16.30-17.15. Isompien ryhmä 7-12 kk samana päivänä klo 17.15-17.55. Loppukevään jumppamaksu on kuulemma 25 euroa.Vauvauintia on muuten kanssa vain Rajamäessä, ei Klaukkalassa. Muskaria järkätään joka taajamassa.Nurmijärvi on tosiaan hankala paikka harrastuksien kannalta; ensin ei mistään meinaa saada tietoa harrastuksista, sitten yhtäkkiä niitä on niin paljon ettei osaa valita!Terv. tyytyväinen kahden vauvan kanssa kunnassa harrastanut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat