Kiinaan vai Intiaan asumaan?

Vierailija

Jos pitäisi valita Kiina tai Intia, kumman ottaisitte? Kyse olisi noin 2-4 vuoden asumisesta miehen työn takia.Kumpikin maa olisi mahdollinen, mutta en osaa sanoa, kumpi olisi parempi.....Intiassa luultavasti puhuttaisiin vähän enempi englantia mutta toisaalta onkohan siellä järkyttävästi kerjäläisiä ym. kurjuutta?

Kommentit (7)

Vierailija

nämä työn perässä muuttajat menee kuitenkin asumaan muiden ulkomaalaisten keskuuteen hienoille asuinalueille ja paikallisten kanssa ei olla juurikaan tekemisissä, palvelijat on ja lapset kansainvälisessä koulussa

Vierailija

Oletan, että työ jossain kaupungissa eikä missään Kiinan tai Intian maaseudulla.Mutta siis Intiassa eläimiä, kurjuutta, kerjäläisiä kaduilla todella paljon verrattuna Kiinaan. Toisaalta Intiassa lämpimämpi ilmasto kuin Kiinassa. Eli jos haaveilette lämpimistä talvista niin ainakin Kiinan Shanghaissa ja Pekingissä ontalvisin kai jotain 5-10 astetta lämmintä. Intiassa taitaa olla ihan lämmintä talvisinkin.Mutta noista kerjäläissyistä ja likaisesta katukuvasta ym. valitsisin ennemmin Kiinan kuin Intian.

Vierailija

Kolonialismin historia!

Eli kansa puhuu englantia.

Voit paikanpäällä tutustua vanhoihin rakennuksiin.

Jos haluat opiskella paikallista kieltä niin kirjaimet on helpompia.Siellä on paljon yksityisiä kouluja jotka opettavat englanniksi.Kurjuutta ja koyhyyttä on kaikkialla. Jopa kiinassakin.

Vierailija

länkkäriklinikalle hoitoon..että sinänsä varmaan ihan sama mihin muuttaa expattina kunhan ei mihinkään maaseudulle ole menossa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat