Minkä merkkiset vaatteet hyviä hoikille lapsille?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä on varsinkin 2v. tytön puseroissa usein sellainen ongelma, että ovat lyhyitä ja leveitä malliltaan. Tai menevät nopeasti pesuissa sellaiseksi. Eteenkin t-paitoja pitäisi hankkia lähiaikoina. Haluaisin, että puseron helma ylettyisi kunnolla housuihin. Ei kuitenkaan mitään sikakalliita merkkejä kannata ehdottaa...

Kommentit (4)

Vierailija

Kenzon paidat usein uskomattoman lyhyitä. Siis leveys on normaali, mutta lyhyitä ainakin suomalaislasten usein pitkille selille.Muuten naftiusongelma ratkeaa ostamalla isompi koko, kuin mitä lapsi normaalisti käyttää. Tämähän usein kaikissa ranskalaisvaatteissa.

Vierailija

Oikeastaan housut ovat taas järjestään liian pitkiä, kun ovat vyötäröltä sopivia. Taitaa olla niin, että meidän tytöllä on pitkä selkä ja lyhyet kädet ja jalat. Siksi nuo puserot tuntuvat aina olevan liian lyhyitä ja hihat pitkiä.

Vierailija

Kenzo - eivät sovi tyttärelleni ollenkaan, varsinkaan housut, kun ovat niin naftia mitoitusta =(

Lindex - ainakin tavalliset farkut ja sammarit on mielestäni tosi kapeata mallia, paidat taas on vähän mitä sattuu. (koot on muuten yleensä pieniä, että kannattaa ottaa kokoa suurempi kuin yleensä)

Zara - sopivat varmaan parhaiten pitkille ja hoikille, koska housujen lahkeet on melko pitkiä. Tosin Zarasta olen kyllä löytänyt paljon vaatetta omallekin tytölle, joka on kyllä pitkä, mutta hieman raskasrakenteisempi =)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat