Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

toppapuku vai kevythaalari?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei!Mitä mieltä olette hankkisinko kunnon toppapuvun vai ohuen kevythaalarin maaliskuun lopussa syntyvällä vauvalle? Hetihän ei vauvan kanssa pääse ulkoilemaan, niin kerkeääkö toppapukua käyttää? Mutta toisaalta onko liian vähän vaatetta kevyessä topassa huhtikuun lopulla. Saahan puvun alle laitettua villapukua tietnkin.

Kommentit (4)

Vierailija

Meidän neiti syntyi 4-vuotta sitten keskelle talvea ja ekan talvena oli oikeastaan käytössä vain fleece haalareita ja kevyttoppapuku.Kovemmilla pakkasilla villaista alle ja hyvin pärjäsi makuupussissa vaununkopassa.

Meillä oli vaunun

Kuumahan pienelle tulisi paksussa makuupussissa ja paksussa toppapuvussa. Maalis -huhtikuussahan ilmat jo alkavat lämmetä. Ainakin huhtikuussa aurinko lämmittää jo melkoisesti.

Vierailija

Siis meillä on lokakuussa syntynyt tyttö, mutta tänä talvena ei olla käytetty lainkaan mitään toppapukua. Vaunuissa kun on kunnon lämmin makuupussi ja tarvittaessa vielä lampaantalja alla, niin pikemminkin meillä on ollut ongelmana liika kuumuus! Siis jopa pakkasilla! Eli tollanen fleece tms haalari on riittänyt varsin mainiosti!Ja jos liikutaan autolla, auto lämmitetään etukäteen ja yleesä sillä mennään kotiovelta kaupan lampimään parkkihalliin tai jonkun kyläpaikan pihalle, joten ulkona ollaan vauvan kanssa muutama minutti korkeintaan. Meidän tyttö ainakin vaan hermostuu, jos esim. kaupassa tms on ulkovaatteissa ja tulee liian lämmin!Eli loppujen lopuksi en ole nähnyt mitään tarvetta ekana talvena toppapuvulle edes keskitalvella... Olen varmaan huono äiti tai jotain, mutta hyvin on tyttö pärjännyt silti! Eri juttu sitten, kun ulkoillaan jo rattaissa istuen tms. Mutta nyt kun tosiaan vaihtoehdot on lähinnä noi yllämainitut...

Vierailija

Huhtikuussa on niin lämmin, että toppahaalari on liian kuuma. Jos nyt joku päivä on pakkasta, niin villahaalari alle niin fleecepuvulla tai vastaavalla pärjää varmasti :)

Vierailija

Meillä oli maaliskuun lopussa syntyneellä vauvalla käytössä vuorillinen fleecehaalari. Oli oikein hyvä ensihaalari, puvun sai joko pussiksi tai jalat erikseen, hihat sai käännettyä tumpuiksi. H&M:ltä sen hankin.

Oli myös keleihin sopiva, kertaakaan en toppahaalaria kaivannut. Kylmemmällä säällä laitoin villahaalarin alle ja vauvan makuupussiin, oikein hyvin tarkeni.

Uusimmat

Suosituimmat