Lapsi 3v kutsuttiin elämänsä ekoille kaverisynttäreille just kun ollaan lomalla

Vierailija

Meidän kai pitää siirtää lomareissua eli lähteä päivä myöhemmin, kun en varmaankaan kehtaa soittaa synttärisankarin äidille, että pitäisivät juhlat päivää aikasemmin. Kotimaan matkasta vaan kyse, että siinä mielessä siirto varmaan onnistuu.

Kommentit (12)

Vierailija

Ei sen kummempaa. Katsos kun kaikkea ei voi saada. Ja tuskinpa ne siellä synttäreillä kauheasti ovat pahoillaan kun yksi ei pääse tulemaan. Ainahan ei kaikki pääse, harvoin on kaikki kutsutut paikalla.

Lapsille tulee kutsuja vuosien mittaan varmasti useampiakin. Eikä lapsesi taatusti ole yhtään pahoillaan siitä ettei pääse, jos esität asian niin että hänestä on mukava päästä sinne lomalle teidän kanssanne.

Elämässä pitää tehdä valintoja.

Vierailija

On käynyt kavereiden synttäreillä vauvasta asti, aikuinen alussa tottakai mukana. Melkein päivittäin miettii, ketkä kaikki kaverit kutsuu omille synttäreilleen, jotka on marraskuussa. Ja kun saa kutsun kaverin synttäreille, on tosi innoissaan: miettii, mikä lahja ja millainen kortti, mitä laittaa päälleen, mitähän leikkejä siellä on, keitä kaikkia on tulossa juhliin, jne.Vierailija:

Lainaus:


No hohhoijaa... ja kolmevuotiaathan ne jotain synttärien päälle ymmärtävätkin...
Vierailija

Katsos kun meillä on muutakin tekemistä kuin ne kaverisynttärit. Ne järjestetään silloin, kun meille sopii, ei silloin kun teille sopii.

Vierailija:

Lainaus:


en varmaankaan kehtaa soittaa synttärisankarin äidille, että pitäisivät juhlat päivää aikasemmin.
Vierailija

parhaimmillaan ollut kolmet viikossa, eli ilmoitat vain, että nyt ei päästä. Saattavat vaikka kutsua lapsesi jonain toisena päivänä, jos on kovinkin hyvä kaveri.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat