Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kakkupohjan pakastaminen?

Vierailija

Kandeeko halkaista ennen pakastamisen vai sulatettua? Kauanko kestää sulaa (noin)? Miten olette pakastaneet, siis folioon vai kelmuun käärittynä, vai kenties jotenkin aivan muutoin ;)?

Kommentit (5)

Vierailija

Kakkonen on kondiittori ja leipomoissa ei halkaista kakkupohjia etukäteen kun sulavat niin nopsaan. Toki ei olisi aikaa laitella leivinpapereita kerrosten väliin ja se olisi tuhlausta. Kakkupohjan rakenne on huokoinen ja siinä on vähän vapaata vettä niin kuin konditoriatuotteissa yleensäkin.



Maikkarin ohjelmissa ei ole vielä tullut ruokaosoissa vastaan yhtään kondiittoria.



Niin kuin sanon valinta on sinun.



Vierailija

Tosiaan voi tehdä niin kuin haluaa. Mä oon tehnyt molemmilla tavoilla ja kummatkin OK. Onhan se sitten kakkua täyttäessä mukava, kun sen on jo valmiiksi halkaissut, varsinkin jos on silloin kiire.

Vierailija

Sulaminen vie tunnin verran.



Ota sulamaan huoneenlämpöön vaikka edellisenä päivänä kun aiot sen täyttää. Ei ehdi pilaantua.



Uusimmat

Suosituimmat