Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Himoimettäjille tiedoksi.

Vierailija

On tutkittu juttu, että äiti saa imetyksestä seksuaalista mielihyvää.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

No luonto on sen niin tarkoittanut, että silloin erittyy oksitosiinia, hormonia, joka rauhoittaa ja tuottaa mielihyvää-->äiti motivoituu hoitamaan jälkeläistään

Vierailija

missään tapauksessa se ei saa olla kivaa!?!?!Sitä paitsi taitaa ap:lla ja niillä ukoilla, jotka on ko. tutkimustuloksen tuottaneet, mennä sekaisin puurot ja vellit. Kaikki fyysinen mielihyvä ei ole SEKSUAALISTA, ei edes siinä tapauksessa, että samaa ruumiinosaa voi käyttää seksuaaliseen tarkoitukseen.

Vierailija

Niinkuin kävi mulle. Kärsin lievästä synnytyksenjälkeisestä masennuksesta ja se riitti maidon tyrehtymiseen. Mielihyvän tunnetta muistan imettämisen tuoneen. Ei siinä ole mitään pahaa, se on täysin luonnollista. Nyt ymmärrän miksi av-mammat ovat taaperoimettäjistä vihaisia, luettuani tämän aloituksen. Olette aika hakoteillä...

Vierailija

Ja lapsikin saa seksuaalista mielihyvää jo pienestä pitäen kun osaa jo tehdä itselleen mielihyvää. Ihminen on seksuaalinen olento. Mielihyvä kuuluu ihmisen elämään.

Vierailija

On se kumma, että jos joku tuntuu hyvältä, se on joidenkin mielestä heti " syntiä" . Kuten vaikka seksi joskus aikoinaan: se on vain suvun jatkamista varten ja mielihyvä on lähinnä paha asia, siis silmät kiinni ja ajattele isänmaata niin olet " normaali" . Imetys on ehkä läheisintä, mitä äidin ja lapsen välillä on, miksi senkin pitäisi tuntua pahalta? Ei se ole pelkästään ruuan jakelua rintarauhasen kautta, vaan myös kiintymystä, hellyyttä, yhteisyyttä, läheisyyttä, niin paljon kaikkea mitä ei voi mitata jollain tieteellisellä hyötymittarilla. Mitä on seksuaalinen mielihyvä tässä yhteydessä? Seksin aikana koen yhteyttä mieheeni, hellyyttä, kiintymystä, läheisyyttä, hyvää oloa joka tuntuu sekä ruumiissa että mielessä - samoin kuin koin imetyksessä. Mutta onko muka pelkästään seksuaalista tuntea näin? Minusta se jos mikä on perverssi ajatus ja kertoo ainoastaan siitä, että yliseksualisoituneessa, orgasmikeskeisessä maailmassa kaikki mielihyvä rajoitetaan genitaaleihin ja samalla rajoitetaan ihmisen tunne- ja kokemusmaailmaa keinotekoisesti määrittelemällä, mitä saisi tuntea missäkin tilanteessa. Tai itse asiassa, mitä ei saisi tuntea.

Vierailija

Mutta kyllä seksin ja imetyksen aiheuttama mielihyvä on kaksi ihan eri asiaa! EI ap:lla olisi lähdettä esittää mistä tuo " fakta" on peräisin? Eli laitapa linkki näkyviin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat